______

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σας αποκαλύπτουμε τα Diet ΜΥΣΤΙΚΑ των stars! Πως διατηρούν τη σιλουέτα τους;;;

Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο καλά κρυμμένα και παράξενα διατροφικά μυστικά που ακολουθούν πιστά μερικές από τις πιο καλλίγραμμες Ελληνίδες σταρ -και όχι μόνο- για να διατηρήσουν σε τέλεια φόρμα τη σιλουέτα τους....
Ελένη Πετρουλάκη

Αποτοξίνωση! Αυτή είναι η λέξη-κλειδί για το καλογυμνασμένο σώμα της Ελένης Πετρουλάκη που προσπαθεί να λαμβάνει λίγη ποσότητα από κάθε κατηγορία τροφών, ενώ μία φορά την εβδομάδα αποτοξινώνει τον οργανισμό της καταναλώνοντας φρέσκους χυμούς που παρασκευάζει η ίδια. Τη συγκεκριμένη μέρα, μάλιστα, ξεκινά δυναμικά με ένα πρωινό γεμάτο ενέργεια με δημητριακά και γάλα χαμηλών λιπαρών και συνεχίζει με ένα δεκατιανό που περιλαμβάνει ένα φρούτο ή μία μπάρα δημητριακών.
Τζένη Μπαλατσινού
Το μυστικό της πανέμορφης παρουσιάστριας είναι οι φυσικοί χυμοί που καταναλώνει κατά τη διάρκεια της μέρας που τη βοηθούν να κάψει τις έξτρα θερμίδες ενώ παράλληλα με αυτό τον τρόπο ενισχύει το ανοσοποιητικό της σύστημα. Επίσης, τρώει πολλά κόκκινα φρούτα τα οποία περιέχουν στη σύνθεσή τους ισχυρά αντιοξειδωτικά που επιδιορθώνουν την καταστροφή των κυττάρων και δρουν ενάντια στα σημάδια της γήρανσης.
Έλλη Κοκκίνου

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που σύμφωνα με δηλώσεις της σε παλαιότερη συνέντευξή της υποφέρει από τη νόσο κοιλιοκάκη, τον τελευταίο χρόνο επιλέγει ζυμαρικά και ψωμί χωρίς γλουτένη, ενώ έχει αντικαταστήσει τα γαλακτοκομικά με προϊόντα σόγιας. Για να διατηρήσει την καλλίγραμμη σιλουέτα της ακολουθεί τη μεσογειακή διατροφή προτιμώντας τα μαγειρευτά -χωρίς να είναι πολύ λαδερά- και αποφεύγει τα τηγανητά πίνοντας πολύ νερό και χυμούς.
Beyoncé

Στο διατροφικό πλάνο της γνωστής τραγουδίστριας πρωταγωνιστούν το ψάρι, το νερό -σε μεγάλες ποσότητες- και η κινόα, με την οποία αντικατέστησε τα ζυμαρικά. Επίσης, δεν αμελεί ποτέ το πρωινό της για ν' αρχίσει καλά τη μέρα της, που περιλαμβάνει δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα με χαμηλά λιπαρά, λίγο χυμό λαχανικών ή ακόμα και ομελέτα με ασπράδια.
Adriana Lima
Το πανέμορφο μοντέλο πριν από κάθε απαιτητική επίδειξη της Victoria's Secret προσέχει ακόμα περισσότερο τη διατροφή της μειώνοντας σταδιακά τις θερμίδες που καταναλώνει ημερησίως φροντίζοντας το τρίτο βασικό γεύμα της, το βραδινό, να είναι ιδιαιτέρως ελαφρύ. Επίσης, ενδιάμεσα από τα γεύματά της προτιμά μικρά και υγιεινά σνακ όπως, για παράδειγμα, μια μπάρα δημητριακών.
Heidi Klum
Ακολουθώντας τις πολύτιμες συμβουλές του celebrity fitness trainer και προσωπικού της γυμναστή David Kirsch η επιτυχημένη παρουσιάστρια και επιχειρηματίας πίνει πάντα ένα ποτήρι παγωμένο νερό κατά τη διάρκεια του φαγητού της, το οποίο αυξάνει σημαντικά τις καύσεις του μεταβολισμού στον οργανισμό της. Με αυτό τον τρόπο χάνει ακόμα περισσότερες θερμίδες και λίπος, ενώ παράλληλα αισθάνεται πιο χορτάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...