______

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΝΟΜΕΑ, 10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ!

Όλοι λοιπόν κάποια στιγμή έχουμε έρθει αντιμέτωποι με έναν delivery boy στην πόρτα μας. Και για του λόγου το αληθές πάντα βρισκόμαστε στο δίλημμα εκείνη τη στιγμή “τώρα να δώσω πουρμπουάρ, να μη δώσω, πόσο να δώσω…”
delivery_dancing
Για αυτό ορίστε 10 λόγοι γιατί πρέπει να δίνουμε πουρμπουάρ!

Ήξερες ότι:

1.  Ο διανομέας έχει ωράριο εργασίας λάστιχο, είναι ο άνθρωπος του «έλα για δουλειά, φύγε τώρα..». Ανταμείβεται χαμηλά και δεν παίζει συχνά μπόνους αποδοτικότητας κ παραγωγικότητας.
2.  Είναι αυτός που πρέπει να είναι άσος στο tetris,  του χαρίζει καλή και σωστή προϋπηρεσία για να τοποθετήσει σωστά τις  παραγγελίες  στο κουτί του delivery! Η σταθερότητα το Α κ το Ω. Τα μεγάλα κουτιά κάτω τα μικρά πιο πάνω κ τα αναψυκτικά χωριστά! Μην ξεχνάμε ότι όλο το φαΐ (από καφέ, μαγειρευτόμέχρι και η πίτσα) τραβάει μια ταλαιπωρία στη διαδρομή δε μπορώ να πω!
3.   Ξέρει πως να κόβει δρόμο για πιο γρήγορα, αφού πρέπει να εξυπηρετήσει πολλές παραγγελίες ταυτόχρονα! (έχει μάθει απέξω σίγουρα τους οδηγούς Αττικής κ περιχώρων 500 σελίδων)
4.  Είναι παντός καιρού! Χιόνι, κρύο, ζέστη τίποτα δεν τον σταματά να φέρει την παραγγελία μας ακέραιη! Είναι εκτεθειμένος συνεχώς σε κίνδυνο με το μηχανάκι του και ό,τι σημαίνει αυτό, περνάει κ με κόκκινο άμα λάχει για να μην αργήσει η παραγγέλια (οκ το χω δει live αυτό και είναι λίγο τρομακτικό).
ninjapizzaguy
5.   Πρέπει να αυτοσχεδιάσει όταν δεν βρίσκει κουδούνια και στοιχεία επικοινωνίας! Να πηδήξει την μάντρα, (ηλίας του 16ου – spiderman) να αρχίσει τις αναπάντητες (κάρτα στο κινητό;) και αν είναι χαλασμένο και το ασανσέρ…
6.  Είναι ο άνθρωπος που την ακούει διπλά! Και από κάτι τύπους σαν και μας, «άργησες! Πάρ ‘την πίσω! είστε απαράδεκτοι!» αλλά και απ’ το αφεντικό «γιατί έκανες τόση ώρααααα;; Φύγε γρήγορα για την επόμενη παραγγελία!!»
king
7.  Και αυτό που τον σκοτώνει; 50ευρώ. Ρέστα από πενηντάευρο (δε λέω έχουμε capital control και τα ψιλά εξαφανίζονται γρήγορα!). Οπότε ας φροντίζουμε ή να γεμίζουμε το καλάθι της παραγγελίας μας με  γενναίο ποσό ή ας κατέβουμε και στο περιπτεράκι για να έχουμε κανά 10ευράκι στην τσέπη!

Και οι επόμενοι 3 λόγοι αφορούν εμάς

8.  Δίνουμε φιλοδώρημα γιατί δημιουργεί καλό κάρμα και το κυριότερο, δε φαίνεσαι τσιγγούνης στην παρέα!
9.  Δείχνουμε εκτίμηση και σεβασμό για τον άνθρωπο που φέρνει το φαΐ μας στην πόρτα μας, έλα το χέρι στην τσέπηηηη.
10. Χτίζουμε καλή σχέση και επικοινωνία με το αγαπημένο μας εστιατόριο, εντάξει γινόμαστε γαμάτοι τώρα τι να λέμε!
Εντάξει, είπαμε δεν είναι ανάγκη να βγάλει κανείς τη μεγάλη των ντελιβεράδων σχολή για να πετύχει τα παραπάνω (και οπωσδήποτε υπάρχουν και οι αγενείς και οι άβολοι ντελιβεράδες) αλλά το φιλοδώρημα από την πλευρά μας ίσως ειναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε και να απολαύσουμε την παραγγελία μας έπειτα!


Υ.Γ.: κάπου έχει πάρει το μάτι μου τελευταία και delivery με ποδήλατο μην πω και roller blades!!

http://blog.delivery.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...