______

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Θέλεις την ΤΕΛΕΙΑ selfie;

Αυτές οι 4 συμβουλές θα σου την προσφέρουν!
Αναρωτιέστε πως τόσες γνωστές παρουσίες ανεβάζουν τόσο "καλλιτεχνικές" selfies και κάνουν τους εαυτούς να φαίνονται υπέροχες;
Διαβάστε μερικά tips που θα σας χαρίσουν την τέλεια φωτογραφία χωρίς την βοήθεια του photoshop!

1.Θέλετε να βγάλετε φωτογραφία σε ανοιχτό χώρο; Αποφύγετε να φωτογραφηθείτε τις ώρες μεταξύ 11:00 με 13:00. Ο μεσημεριανός ήλιος είναι "άγριος" και θα δείξει όλες τις μικροατέλειες μπορεί να έχετε. Το καλύτερο φυσικό φως είναι το πρωί καθώς και η ώρα κοντά στο ηλιοβασίλεμα.
2. Γύρετε το κεφάλι σας. Οι άνθρωποι γενικά δείχνουν καλύτερα όταν δεν κοιτούν την κάμερα στην ευθεία. Είναι προτιμότερο να έχετε ελαφρώς γυρισμένο το κεφάλι σας ή ακόμα να το έχετε ελαφρώς γυρτό και να κοιτάτε την κάμερα.
 3.Αν θέλετε μια ολόσωμη φωτογραφία, και θέλετε να φαίνεστε λεπτότερη, πάντα το ένα πόδι σας να το έχετε σε κλίση. Αυτό αυτομάτως κάνει την σιλουέτα να δείχνει πιο λεπτη.
4. Και τέλος ένα tip που χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι φωτογράφοι.. μην τοποθετείτε τον εαυτό σας στο κέντρο της φωτογραφίας. Χωρίστε υποθετικά το πλάνο σε τρια κομμάτια και προτιμήστε να καταλαμβάνετε τα 2 τρίτα του γενικού πλάνου. Κάνει τις φωτογραφίες σας πιο ενδιαφέρουσες.




apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...