______

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Φούξια neon ματ χείλια!

Το χρώμα που δεν αποχωρίζεται τις τελευταίες μέρες η Ελένη Μενεγάκη!
Τα φούξια χείλια αποτελούσαν μόδα για την άνοιξη και το καλοκαίρι, αλλά όπως φαίνεται θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας και το χειμώνα. Ήδη τις τελευταίες μέρες η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη δεν το αποχωρίζεται στην εκπομπή της και το συνδυάζει με κάθε της ντύσιμο, χρώμα αλλά και χτένισμα.




Αν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό χρώμα στα χείλια σας πρέπει να κάνετε κάποια βασικά βήματα, ώστε η εμφάνισή σας να απογειωθεί!
Είναι το χρώμα που ταιριάζει σε μικρά αλλά και μεγάλα χείλη, σε λευκή και σκούρα επιδερμίδα και για να εφαρμοστεί σωστά, πρέπει:
- Να απλώσετε καλά ένα υγρό μέικ απ και για καλύτερη εφαρμογή, ανακατέψτε την ενυδατική σας κρέμα με το make up και απλώστε το σε όλο σας το πρόσωπο.
- Έπειτα με ένα υγρό concealer καλύψτε τους μαύρους κύκλους σας και τονίστε τα μήλα του προσώπου σας με ένα κρεμώδες ρουζ.
- Επιλέξτε μία μπεζ σκιά και απλώστε την σε όλο το κινητό σας βλέφαρο και με ένα καφέ μολύβι τονίστε τις κάτω εσωτερικές ρίζες των βλεφάρων σας.
- Βάλτε την τελική σας πινελιά περνώντας δύο φορές τις βλεφαρίδες σας με μία μάσκαρα και είστε έτοιμες να απλώσετε το φούξια κραγιόν στα χείλια σας!



 Tip: Για να μην αλλοιωθεί το χρώμα του κραγιόν από το φυσικό χρώμα των χειλιών σας, αλλά και για να έχει ταυτόχρονα περισσότερη διάρκεια ταμπονάρετε με πούδρα για να τα αποχρωματίσετε και έπειτα απλώστε το κραγιόν σας



apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...