______

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Το μυστικό για να μακρύνουν οι βλεφαρίδες σας!

Χρειάζεστε μόνο μερικά δευτερόλεπτα και λίγο...
Ότι μακιγιάζ και να κάνουμε όσο εντυπωσιακό και αν είναι, αν δεν μπει η τελευταία «πινελιά» χάνει από την λάμψη του.. και το λεγόμενο «κερασάκι της τούρτας» είναι η μάσκαρα που θα ολοκληρώσει το μακιγιάζ μας και θα του δώσει αυτό το «κάτι» που του λείπει. Τι γίνεται όμως αν δεν διαθέτουμε τις τέλειες μακριές και πυκνές βλεφαρίδες τις οποίες ζηλεύουμε όταν διαπιστώνουμε ότι κάποια κοπέλα στον περίγυρό μας της έχει;
Μην απελπίζεστε γιατί υπάρχει λύση και μάλιστα ανέξοδη. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν δύο θεραπείες για να επιλέξετε εσείς ποια θα ακολουθήσετε προκειμένου να δείτε τις βλεφαρίδες σας στο μήκος που επιθυμείτε!
1η θεραπεία
Αμυγδαλέλαιο: Εφαρμόστε ελάχιστη ποσότητα αμυγδαλέλαιου στα βλέφαρα σας κάθε βράδυ, πριν κοιμηθείτε κάνοντας μασάζ στην περιοχή των βλεφαρίδων. Το πρωί πλύνετε πολύ καλά το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό και ήπιο καθαριστικό.

2η θεραπεία
Βαζελίνη: Με μία μπατονέτα βάλτε λίγη βαζελίνη στα βλέφαρα  από την ρίζα έως την άκρη των βλεφαρίδων και κοιμηθείτε. Η βαζελίνη βοηθάει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων και τους δίνει την χαμένη ελαστικότητα από την ταλαιπωρία του ντεμακιγιάζ. Εννοείται πως το πρωί θα πλύνετε με άφθονο νερό το πρόσωπό σας.



apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...