______

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

10 tips που κρατούν τη σχέση ζωντανή

Οι μακροχρόνιες σχέσεις θέλουν δουλειά για να μείνουν ζωντανές. Υπάρχουν όμως μικρά καθημερινά πράγματα που μπορούν να κρατήσουν την φλόγα αναμμένη.

Δημιουργήστε μυστήριο.Κρατήστε την πόρτα κλειστή όσο ετοιμάζεστε για να βγείτε και κάντε θεαματική έξοδο. Με αυτόν τον τρόπο θα τον κάνετε να νιώσει όπως στα πρώτα σας ραντεβού.

Κάντε την κίνηση. Πλησιάστε τον με σέξι διαθέσεις. Εκείνος μπορεί στην αρχή να γελάσει, όχι από αμηχανία αλλά γιατί μπορεί αν είναι κάτι που δεν έχει συνηθίσει. Γελάστε μαζί του. Το καλό με τις μακροχρόνιες σχέσεις είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι τέλειες.

Ομολογήστε την αγάπη σας στο Facebook.Πόσταρετε ένα μήνυμα ή μια e- card στα social media. Σίγουρα θα το εκτιμήσει. Αποφύγετε τις γλυκερές προσφωνήσεις και τις πολλές λεπτομέρειες.

Κάντε του μικρές εκπλήξεις.Δώστε του ένα παρατσούκλι που να ξέρετε μόνο εσείς ή αφήστε του ένα μήνυμα στο κομοδίνο του. Αυτό θα του θυμίσει πόσο τον αγαπάτε.  

Μια επίσκεψη στο sex shop.Εξοπλίστε το συρτάρι σας με σεξουαλικά παιχνίδια. Η προσμονή και οι εκπλήξεις μεγιστοποιούν την επιθυμία για σεξ αλλά και το κάνουν πιο έντονο.

Αφήστε τον να αναρωτιέται.Στείλτε του ένα μήνυμα που να λέει «Σου έχω μια έκπληξη για απόψε». Είτε είναι ένα δείπνο για δύο στο σπίτι είτε δωμάτιο σε ξενοδοχείο σε έναν κοντινό προορισμό θα τον κρατήσει σε αγωνία μέχρι να επιστρέψει σπίτι  

Αγγίξτε τον. Δώστε το ένα φιλί. Αγγίξτε του το χέρι στο τραπέζι, στριμωχτείτε δίπλα του στον καναπέ. Όλες αυτές οι μικρές κινήσεις ξαναζωντανεύουν την χημεία.

Συνεχίστε να τσακώνεστε.Μπορεί να του αρέσει να διαφωνείτε μαζί του. Όταν ένα αστείο καταλήγει να γίνει διαφωνία που κρατά για μήνες επωφεληθείτε. Και αν ο άκακος καυγάς παρεκτραπεί, σκεφτείτε το σεξ της συμφιλίωσης.

Πείτε αυτό που θέλετε. Το να διεκδικείτε αυτά που θέλετε αλλά και το να είστε κάποιες στιγμές αυταρχική μπορεί να γίνει ιδιαίτερα διεγερτικό. Θυμίστε του ένα καυτό ραντεβού από το παρελθόν ή προτείνετε να πάρετε άδεια από την δουλειά και αν περάσετε μια μέρα στο κρεβάτι.

Παίξτε παιχνίδια. Στείλτε ένα μυστηριώδες sms και αφήστε τον να μαντέψει. Γράψτε ένα αρκτικόλεξο που να κρύβει ένα ερωτικό μήνυμα. Ακόμη και αν δεν το μαντέψει θα κρατήσει την φλόγα ανάμεσα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...