______

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Πού σε κοίταξε όταν βγήκατε ραντεβού;;; Ποια σημεία του γυναικείου σώματος κοιτούν οι άνδρες όταν θέλουν σεξ;;;

Ο άνδρας ερωτεύεται με τα μάτια, ενώ η γυναίκα με τα αυτιά, συνήθιζε να λέει ο Woodrow Wyatt. Την φράση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει μία νέα επιστημονική έρευνα, η οποία προδίδει... το αντρικό βλέμμα και την κίνηση των ματιών. Πως άραγε κοιτούν όταν θέλουν σεξ;
Ο τρόπος που κοιτά ένας άνδρας μία γυναίκα αποκαλύπτει πολλά, ωστόσο η έρευνα επικεντρώνεται κυρίως στις πονηρές σεξουαλικές ορέξεις την στιγμή της οπτικής επαφής, σε αντίθεση με το γυναικείο φύλο που παραμένει συγκρατημένο. Η τεκμηριωμένη έρευνα, η οποία δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Journal of Sex Research, έγινε από το Πανεπιστήμιο του Λίνκολν στην Μεγάλη Βρετανία με επικεφαλής τον Dr Kun Guo.
Πιο αναλυτικά, η μελέτη έδειξε πως οι άνδρες όταν εστίαζαν το βλέμμα τους σε γυναίκες της ηλικίας τους, επικεντρωνόντουσαν κυρίως σε σημεία όπως το στήθος, την μέση και το ισχίο. Ωστόσο, φαίνεται πως οι ερευνητές έχουν την απάντηση για την επιλογή των συγκεκριμένων περιοχών, καθώς δήλωσαν πως το καθένα παίζει τον δικό του ρόλο, για παράδειγμα το γυναικείο στήθος, σηματοδοτεί την γυναικεία ωριμότητα, ενώ τα υπόλοιπα δύο την μητρική ικανότητα.
Η αξιολόγηση έγινε σε ένα δείγμα 30 ανδρών και γυναικών ηλικίας από 18-23, στους οποίους παρουσίασαν εικόνες ανθρώπων όλων των ηλικιών ακόμη και μικρών παιδιών και θα κατέγραφαν μέσω ενός ειδικού μέσου την αντίδραση των ματιών, ενώ αργότερα τους ζητήθηκε να συμπληρώσουν και ένα καυτό ερωτηματολόγιο.
Τα αποτελέσματα της έρευνας αποκάλυψαν πως οι άνδρες εστίαζαν το βλέμμα τους στα συγκεκριμένα σημεία κυρίως σε γυναίκες της ηλικίας τους, αντιθέτως στις γυναίκες που δήλωσαν πως είναι παρορμητικές δεν φάνηκε να υπάρχει συσχετισμός με τα δεδομένα που προέκυψαν από την κίνηση των ματιών στις εικόνες, καθώς σύμφωνα με την έρευνα οι νεαρές 20χρονες εστίαζαν στα σώματα μικρών παιδιών αλλά και γυναικών άνω των 40 ετών.
Αποδεικνύοντας πως οι πιο παρορμητικές τείνουν να συγκρίνουν το σώμα τους με άλλων γυναικών.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...