______

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Τα ΠΑΡΑΔΟΞΑ του ΣΕΞ! - ΟΡΓΑΣΜΟΣ...μετά θάνατον και άλλα ΠΕΡΙΕΡΓΑ που ΔΕΝ γνωρίζατε!

Λένε ότι ο οργασμός κάνει τον άνθρωπο να ανέβει στην κορυφή του Έβερεστ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Είναι το αποκορύφωμα της σεξουαλικής επαφής και έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι κάνει καλό στην υγεία του ανθρώπου με πολλούς τρόπους.
Υπάρχουν και μερικές αλήθειες για τον οργασμό που λίγοι γνωρίζουν...
Ο οργασμός κάνει καλό στο μυαλό: Η σεξουαλική κορύφωση έχει αποδειχτεί ότι βοηθάει την διαδικασία μνήμης στον εγκέφαλο περισσότερο και από η επίλυση σταυρολέξων.
Ο ρόλος του εγκεφάλου στον οργασμό είναι πολύπλοκος: Άντρες και γυναίκες έχει αποδειχτεί ότι μπορούν να φτάσουν σε οργασμό ακόμα και μετά από σοβαρό τραυματισμό της σπονδυλικής στήλης και βλάβης στο νωτιαίο μυελό. Ακόμα πιο απίστευτο είναι το γεγονός ότι ο οργασμός, ως βιολογική διαδικασία, μπορεί να συμβεί και μετά θάνατον!
Το παγκόσμιο ρεκόρ για την το πιο μακρύ σε διάρκεια αυνανισμό είναι... 8 ώρες και 30 λεπτά για άντρες και 6 ώρες και 30 λεπτά για γυναίκες!
Ο οργασμός προκαλείται από διάφορες καταστάσεις: Ο οργασμός συμβαίνει συνήθως ελέω σεξουαλικής διέγερσης. Αλλά έχουν καταγραφεί περιπτώσεις που γυναίκες έφτασαν σε οργασμό κάνοντας ασκήσεις γιόγκα, ιππασία ή ακόμα και χρησιμοποιώντας το φωτοτυπικό μηχάνημα ή και απλά με... την σκέψη!
Ο ευαίσθητος ιστός που διευκολύνει την σεξουαλική διέγερση και οδηγεί σε οργασμό βρίσκεται στο πέος του άντρα και στην κλειτορίδα της γυναίκας. Ξέρετε ποιο άλλο μέρος του σώματός σας έχει ένα κομμάτι τέτοιου ιστού; Η μύτη σας!
Οι γυναίκες έχουν μακρύτερους σε διάρκεια οργασμούς: Ο γυναικείος οργασμός διαρκεί περίπου 20 δευτερόλεπτα ενώ ο ανδρικός 10 με 15 δευτερόλεπτα.
Η επίμονη διέγερση των γεννητικών οργάνων είναι πραγματική πάθηση και προκαλεί εκατοντάδες οργασμούς στη διάρκεια μιας ημέρας.
Έρευνες έχουν δείξει ότι είναι πιθανό πως ο άνθρωπος δοκιμάζει για πρώτη φορά στην ζωή του να αυτοϊκανοποιηθεί όταν ακόμα είναι βρέφος μέσα στην μήτρα της μητέρας του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...