Η φήμη που υπάρχει για τους Γιαπωνέζους είναι ότι αγαπούν το σεξ, αλλά όχι το νόμιμο. Μία μελέτη έρχεται τώρα να επιβεβαιώσει τη φήμη αυτή καθώς η ιαπωνική εταιρεία προφυλακτικών Sagami ανακάλυψε ότι οι Ιάπωνες αν και ξοδεύουν 19,3 δισ. δολάρια κάθε χρόνο στη βιομηχανία του σεξ, προτιμούν τον «παράνομο» έρωτα και όχι τον επίσημο σύντροφο.

Με τη σειρά της, την έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει και η μεγάλη επισκεψιμότητα στην Ιαπωνία της διεθνούς ιστοσελίδας Ashley Madison, η οποία βρίσκει συντρόφους μόνο σε παντρεμένους που επιθυμούν μια «αλλαγή» στη ζωή τους! Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας, Noel Biderman, δηλώνει ότι από τον περασμένο Ιούνιο που η ιστοσελίδα έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην Ιαπωνία, είχε 120.000 μέλη μόνο τις πρώτες δέκα μέρες ενώ η αύξηση των χρηστών και ειδικότερα των γυναικών, είναι πέρα από κάθε προσδοκία!

Σύμφωνα με τον Biderman οι παντρεμένες Γιαπωνέζες απιστούν σε ποσοστό 55% (!) και δεν μετανιώνουν καθόλου γι' αυτό. Ο Biderman υποστηρίζει ότι ο βουδισμός που είναι η θρησκεία που έχει ασπασθεί η πλειοψηφία των κατοίκων του Ανατέλλοντος Ηλίου, δεν θεωρεί την απιστία αμαρτία. Έτσι οι άπιστες Γιαπωνέζες δηλώνουν υπερήφανες για τα «κατορθώματά» τους και προσθέτουν ότι η απιστία κάνει καλό στο γάμο τους!

Πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 2 Απριλίου δείχνει ότι ενώ στη Δύση μόλις το 8% των γυναικών και το 19% των ανδρών, δεν αισθάνεται ενοχή για την συζυγική απιστία, στην Ιαπωνία μόνο το 8% των ανδρών και το 2% των γυναικών, δηλώνει ότι έχει τύψεις που απάτησε τον νόμιμο σύντροφό του!


apospasma.gr