Πάνε οι εποχές που οι άνδρες είχαν αδυναμία στις ξανθές γυναίκες. Η νέα έρευνα του Lovehoney, φέρνει τα πάνω- κάτω και δείχνει πως -επιτέλους- οι μελαχρινές σήκωσαν κεφάλι! 
Σύμφωνα με τους άνδρες που πήραν μέρος στην έρευνα, το 58% θεωρεί τις ξανθιές ωραίες, αλλά στο κρεβάτι τους θα ήθελαν να έχουν μελαχρινές γιατί τις θεωρούν πιο σέξι. Οι ξανθιές για την ιστορία,  συγκεντρώνουν την προτίμηση του 12% των ερωτηθέντων και οι κοκκινομάλλες μόλις το 9%.
Παράλληλα, το 55% των αντρών πιστεύει πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι, καθώς θέλουν η γυναίκα με την οποία θα κάνουν σεξ να μαγειρεύει και καλά! Πόσο μάλλον οι Έλληνες που οι μαμάδες τους, τους έχουν καλομαθημένους! 
Ο Russell McGrath, διευθυντής του κομμωτηρίου Michael Van Clarke στο Λονδίνο, μίλησε στην Daily Mail και είπε: «Ο μύθος της ξανθιάς είχε κυριαρχήσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τώρα έρχονται στο κομμωτήριο γυναίκες και ζητάνε να βάψουν τα μαλλιά τους μαύρα για μια πιο σέξι εμφάνιση.»
Μάλιστα η έρευνα δεν τελείωσε εκεί... Οι άνδρες έδωσαν τις απαντήσεις τους και σε άλλα ερωτήματα... 
Εννέα στους δέκα θέλουν η γυναίκα με την οποία θα κάνουν σεξ να έχει καλή αίσθηση του χιούμορ.
Στις γυναίκες, το 25% θα έκανε σεξ με έναν άντρα που έχει χιούμορ και ας μην είναι όμορφος.
Το 75% των γυναικών και το 63% των ανδρών είπαν ότι ο σύντροφος τους είναι άθλιος χορευτής.
Το 64% ανδρών και γυναικών δήλωσε ότι το χρήμα δεν παίζει κανένα ρόλο, καθώς θα έκαναν σεξ με κάποιον που το πορτοφόλι θα ήταν...άδειο.
Το ένα τρίτο πιστεύει ότι οι άνθρωποι που δεν επιδεικνύονται είναι καλοί εραστές, ενώ το 9% λέει ότι οι ντροπαλοί είναι ντροπαλοί και στο κρεβάτι.
Και ενώ για την πλειοψηφία των ανθρώπων το G-Spot υπάρχει, το 20% των γυναικών λέει ότι ο σύντροφός τους δεν το έχει βρει ακόμα...


apospasma.gr