______

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

All Time Classic: 6 διαχρονικά φορέματα που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα!

Κομψά κομμάτια που δεν χάνουν ποτέ τη γοητεία και το στυλ τους…
Σήμερα κάνουμε ένα… μάθημα για την ιστορία της μόδας και κρατάμε εκείνα τα φορέματα που ήταν, είναι και θα παραμείνουν στη μόδα όσο και αν αλλάξουν οι καιροί και οι τάσεις…

Δες λοιπόν τα 6 all time classic κομμάτια που παραμένουν η τέλεια στιλιστική επιλογή την τελευταία δεκαετία:


#1 Halter Dress:
Από τη δεκαετία του 1940 μέχρι και σήμερα τα μακριά φορέματα που στενεύουν στη μέση και έχουν κολακευτικό ντεκολτέ αποτελούν την επιτομή της θηλυκότητας.


#2 Φορέματα σε Α γραμμή:
Από το 1955 και το θρυλικό “New Look” του οίκου Dior, το φόρεμα σε Α γραμμή έγινε must κομμάτι σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα! Το συγκεκριμένο κομμάτι αναδεικνύει τέλεια κάθε σιλουέτα και ταιριάζει σε γυναίκες με κάθε στυλ!
#3 Shift Dress:
Το iconic φόρεμα των 60’sπαραμένει hot trend σε όλη την έκτοτε ιστορία της μόδας. Η κολακευτική γραμμή του, το κάνει ιδανικό ρούχο για γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματοδομής.

#4 Το φόρεμα-πουκάμισο:
Σέξι, θηλυκό και φορεμένο με τον καλύτερο τρόπο από την Μπριζίτ Μπαρντό στα μέσα των 50’s. Το oversized πουκάμισο φοριέται ακόμα και σαν casual φορεματάκι για καθημερινά σύνολα και υπόσχεται να απογειώσει κάθε σου εμφάνιση!
#5 Slip Dress:
Το φόρεμα που θυμίζει σέξι κομπινεζόν δεν είναι μόνο φετινό trend! Από τα θρυλικά 20’s και τα ιστορικά 90’s έχει ξεχωρίσει ως ένα σούπερ Hot κομμάτι που επανέρχεται δυναμικά στη μόδα στα 00’s και συνδυάζεται ακόμα και με oversized πουλόβερ.
#6 Wrap Dress:
Φορέματα που διπλώνουν και δημιουργούν γεωμετρικές πτυχώσεις, είναι σύμμαχοι για τα πιο κομψά και μίνιμαλ λουκ ήδη από το 1970. Ταιριάζουν τέλεια σε γυναίκες με σωματότυπο μήλο και πλούσιο ντεκολτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...