______

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ανατριχιαστική εξομολόγηση στην Κρήτη: Με βίαζε ο πατέρας μου από τα 15-Κοιμόμουν με το... τζιν

«Πάγωσαν» την Τετάρτη οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ηρακλείου από μία υπόθεση η οποία έχει προκαλέσει φρίκη και ανατριχίλα στην Κρήτη και όχι μόνο. 
Ένας πατέρας –ΤΕΡΑΣ έκατσε στο εδώλιο για το βιασμό της μεγαλύτερης κόρης του και τηνσεξουαλική παρενόχληση των δύο μικρότερων παιδιών του.
Η κατάθεση της μεγάλης κόρης του 54χρονου Ρουμάνου ήταν ανατριχιαστρική. Όπως είπε αναγκαζόταν να κοιμάται με το… τζιν της προκειμένου να αποφύγει τον πατέρα της. 
Η άτυχη κοπέλα υποστήριξε ότι έζησε τραγικές στιγμές στα χέρια του πατέρα της στην ηλικία των 15, ενώ στη συνέχεια έπαθε νευρική ανορεξία και υπέφερε από εφιάλτες. 
Η κοπέλα τόνισε ότι δεν πήγε ούτε εκείνη ούτε τα αδέλφια της σχολείο καθώς ο πατέρας τους ισχυριζόταν ότι στην Ελλάδα ήρθαν για να δουλέψουν. Σε αντίθεση με εκείνον βέβαια που "καθόταν" και «έτρωγε» τα χρήματα που έβγαζαν τα παιδιά του. 
Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι η μικρότερη κόρη ενώ στο πρώτο δικαστήριο είχε εμφανιστεί αναλυτική και περιγραφική για τα όσα συνέβησαν, αυτή τη φορά άλλαξε ριζικά την κατάθεσή της. Ανέφερε ότι έχει συγχωρήσει τον πατέρα της ενώ σημείωσε ότι παρεξήγησε τα πατρικά του χάδια αφού σαν παιδί δεν βίωσε τη στοργή. Όπως υποστήριξε από νωρίς είχε χωριστεί με τους γονείς της που ήρθαν στην Ελλάδα για να δουλέψουν.
Στην ίδια γραμμή και ο  γιος της οικογένειας o οποίος ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του δεν τον είχε χτυπήσει ποτέ.
Ωστόσο, η  πλευρά της μητέρας και της μεγαλύτερης κόρης άφησε να εννοηθεί ότι από τα χρήματα που είχε πάρει από εκείνες ο 54χρονος έδωσε ένα ποσό στη… μικρότερη κόρη προκειμένου να αγοράσει ένα σπίτι στη Ρουμανία και να φτιάξει τη ζωή της.
Πηγή: cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...