______

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Ετοιμάζει τη δική της σειρά παπουτσιών! - ΔΕΙΤΕ τις πρώτες της δημιουργίες! (PHOTOS)

Σε συνεργασία με τον αγαπημένο της φίλο και διάσημο σχεδιαστή Μανόλο Μπλάνικ.
Η εμμονή της Κάρι Μπράτσο για τα ιδιαίτερα ψηλοτάκουνα, μύησε τις φαν του Sex and the City σε έναν κόσμο ιδανικά πλασμένο για δυναμικές fashionistas που ο άντρας και τα γοβάκια οφείλουν να έχουν γοητεία και κομψότητα!
Μερικά χρόνια μετά την επιτυχία της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στη δημοφιλή σειρά, η ηθοποιός σχεδιάζει τη δική της σειρά παπουτσιών και υπόσχεται να δημιουργήσει chic&glamorous αξεσουάρ που θα κλέψουν την καρδιά κάθε γυναίκας!
Όπως η ίδια δηλώνει: «Έμαθα τόσα πολλά για τα παπούτσια μέσα από το ρόλο της Κάρι που έπρεπε οπωσδήποτε να τα μοιραστώ με τις φαν μου».
Σε συνεργασία με τον αγαπημένο της φίλο και ταλαντούχο σχεδιαστή παπουτσιών, Μανόλο Μπλάνικ, η σταρ στη νέα της κολεξιόν προτείνει κλασικές γόβες, κομψά πέδιλα, μοντέρνα μποτάκια, αλλά και μπαλαρίνες για άνετες βόλτες στην πόλη. Η χρωματική παλέτακινείται σε κλασικούς και safe τόνους, όπως κόκκινο, μαύρο, nude.
Info: Η συλλογή παπουτσιών «SJP» θα παρουσιαστεί το Φεβρουάριο και θα είναι διαθέσιμη μέσα από την ιστοσελίδα nordstorm.
πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...