______

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Οι άντρες μίλησαν! Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της ΤΕΛΕΙΑΣ ΕΡΩΜΕΝΗΣ... Τα έχεις;;;

Η γυναίκα και ο άντρας είναι δύο φύλα αντίθετα αλλά με απόλυτα αμφίδρομη σχέση μιας και ο ένας χωρίς τον άλλο δεν μπορούν καν να επιβιώσουν!Το κύριο και σημαντικότερο θέμα γυναικείας συζήτησης είναι φυσικά οι άντρες! Είτε για να τους βρίσουν, είτε για να καταστρώσουν σχέδια κατάκτησης, δεν υπάρχει γυναικεία συζήτηση που να μην κάνει ιδιαίτερη μνεία στο αντίθετο φύλο. Αν νομίζετε όμως, επειδή γενικότερα οι γυναίκες μιλάνε περισσότερο, ότι μόνο εμείς συζητάμε και αναλύουμε πράγματα και καταστάσεις είστε πολύ γελασμένες. Οι άντρες,μπαίνουν πολύ πιο συχνά στο τριπάκι να αναλύσουν και να κουβεντιάσουν με τους κολλητούς τους τα πάντα! Αυτό όμως που μας απασχολεί να μάθουμε, είναι τι κατά τη γνώμη τους κάνει μία γυναίκα καυτή όσο δεν πάει.

1.  Να αγαπάει το σεξ: Μα πώς ήταν δυνατόν να μην είναι αυτό πρώτο πρώτο στις προτιμήσεις; Δεν υπάρχει τίποτα πιο ερωτικό από μία γυναίκα η οποία αγαπάει το σεξ και ξέρει να το απολαμβάνει. Με όποιο τρόπο κι αν το κάνει και με  όποια μέσα τελοσπάντων, το ζητούμενο είναι να φαίνεται ότι δεν το κάνει για να ευχαριστήσει τον καλό της, αλλά πάνω απ' όλα ότι το κάνει για τον ίδιο της τον εαυτό. Θα μας πείτε τώρα, είναι δυνατόν να υπάρχουν γυναίκες που να μην το απολαμβάνουν; Κι όμως υπάρχουν και μάλιστα το συγκεκριμένο είναι κάτι το οποίο αντιμετωπίζει μεγάλη μερίδα γυναικών κάτω από άσχημη ψυχολογική κατάσταση ή υπό την πίεση προβλημάτων. Γι' αυτό λοιπόν, απολαύστε το σεξ για μια... καλύτερη ζωή!

2. Να έχεις πρωτοβουλία: Οι άντρες, θέλουν να έχουν τα ηνία στο σεξ. Αλλά τους αρέσει και η γυναίκα να μην είναι άβουλη, ούτε ντροπαλή. Πάρτε παράδειγμα και από τον εαυτό σας: Δεν απολαμβάνετε περισσότερο έναν άντρα που δεν έχει κανέναν μα κανένα ταμπού;Όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης και πρωτοβουλίας . Αλλάξτε το παιχνίδι και επιβάλετε εσείς την στάση που σας αρέσει. Πάμε στοίχημα ότι δεν θα τον χαλάσει καθόλου!

3. Δεν προσποιείται: Πραγματικά αν υπάρχουν ακόμα γυναίκες που το κάνουν αυτό, είναι πολύ απογοητευτικό. Το να προσποιείται κανείς αφενός κάνει κακό στον ίδιο του τον εαυτό και αφετέρου με τον τρόπο αυτό καταδικάζει όλες τις συνευρέσεις με τον άνθρωπο αυτό, διότι πολύ απλά δεν θα μάθει ποτέ τι του αρέσει και τι όχι. Όταν λοιπόν μία γυναίκα υποκρίνεται την ευχαρίστηση, γίνεται αμέσως αντιληπτή από έναν άντρα που ξέρει. Και φυσικά ο άλλος τότε ξενερώνει όσο δεν πάει και το μόνο που τον νοιάζει είναι να τη κάνει με συνοπτικές διαδικασίες!

4. Να μιλάει: Καλά δεν είπαμε να πιάσετε την πάρλα και να μη βάλετε γλώσσα μέσα σας, αλλά οι άντρες εκτιμούν πολύ μία γυναίκα η οποία δεν διστάζει να μιλήσει στο κρεβάτι. Από να πει τις της αρέσει και τι όχι μέχρι να επιβραβεύσει τον παρτενέρ της γι' αυτά που κάνει, είναι όλα δεκτά και μάλιστα και με το παραπάνω. Το ρητό λοιπόν, η σιωπή είναι χρυσός στην προκειμένη ακυρώνεται, διότι το σιωπηλό σεξ καταντάει βαρετό και αμήχανο αν γίνεται συνεχώς! Αφήστε δε που αν βγάζετε μόνο με επιφωνήματα στο τέλος θα πάθει πολιτισμικό σοκ και θα νομίζει ότι συνευρίσκεται με αγελαδίτσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...