______

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ζήσε την εμπειρία ενός Nissan 370Ζ

Επειδή κανένας τροϊκανός δεν μπορεί να μας στερήσει τη δυνατότητα να κάνουμε όνειρα, οδηγώντας τα πιο δυνατά αυτοκίνητα του κόσμου...
η Nissan καλεί τους εραστές της αυτοκίνησης σε μια συναρπαστική κούρσα. Σε συνεργασία με το PlayStation, δίνει τη δυνατότητα μιας virtual εμπειρίας στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ. Ο εξομοιωτής πραγματικής οδήγησης του PlayStation 3 έχει σεταριστεί με το κορυφαίο μοντέλο 370Ζ του Gran Turismo 5!

Από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 14 Μαρτίου, στην κεντρική έκθεση της Nissan επί της λεωφόρου Αθηνών 169 λειτουργεί ένας εξομοιωτής του Gran Turismo 5, που προσφέρει δωρεάν τη συναρπαστική εμπειρία της οδήγησης με ένα 370Z. Κάθε συμμετέχων στον διαγωνισμό αγωνίζεται για τρεις γύρους και στο τέλος της διαδικασίας καταγράφεται επίσημα ο καλύτερος χρόνος. Ο νικητής θα κερδίσει μία κονσόλα PS3, ενώ οι επόμενοι πέντε καλύτεροι παίκτες θα λάβουν από ένα παιχνίδι Gran Tourismo 5: Academy Edition.

Οι ώρες λειτουργίας του εξομοιωτή είναι 14:00 με 20:00 τις καθημερινές και 10:00 με 14:00 το Σάββατο. Για καθημερινή ενημέρωση σχετικά με τον διαγωνισμό, τις καλύτερες επιδόσεις και τους νικητές επισκεφτείτε το www.facebook.com/NissanGreece.

Οταν γυρίσει η οικονομία, θα θυμόμαστε αυτή την προσφορά της Nissan. Συγχαρητήρια σε όσους είχαν αυτήν την ιδέα. Μας προσφέρουν στιγμές δράσης και ξεγνοιασιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...