______

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Βild: Πιο σέξι τα τρυφερά λόγια από τις ζαρτιέρες

Τα τρυφερά λόγια είναι πιο σέξι από τις γυναικείες ζαρτιέρες και τις πρόστυχες κουβέντες που ανταλλάσσουν πολλοί ερωτικοί σύντροφοι στο κρεβάτι.
Σύμφωνα με μεγάλη έρευνα στις ΗΠΑ, για το 75% των ανδρών, το σεξ είναι καλύτερο όταν η σύντροφός τους εκφράζει με τρυφερό τρόπο τα συναισθήματά της.
Το σεξ και η αγάπη πάνε μαζί, γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild» , σχολιάζοντας τα πορίσματα της έρευνας,
Πράγματι, τα ερωτικά παιχνίδια και τα σέξι εσώρουχα ανεβάζουν το «θερμόμετρο» στο κρεβάτι, όμως εκφράσεις τύπου «σ’ αγαπώ» ή «σε λατρεύω» που δείχνουν βαθιά συναισθήματα, ενισχύουν την σεξουαλική ευχαρίστηση.
Αμερικανοί ερευνητές ανέλυσαν την ερωτική ζωή πάνω από 40 χιλιάδων ζευγαριών που είχαν σχέση τουλάχιστον τριών ετών. Έκπληκτοι οι επιστήμονες διαπίστωσαν πως τα ζευγάρια που δήλωναν απόλυτη ικανοποίηση στο σεξ, υποστήριζαν ότι κατά την διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων, το ταίρι τους δεν δίσταζε να τους ομολογήσει με τρυφερά λόγια τον έρωτά του. Όπως προκύπτει από την έρευνα, το 75% των ανδρών που την ώρα του σεξ η σύντροφός τους τους ψιθύριζε στο αυτί την απέραντη αγάπη της, ένιωθαν απόλυτη σεξουαλική ικανοποίηση.
Για τις γυναίκες, όπως προκύπτει από την έρευνα, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 74%.
«Η ομολογία των συναισθημάτων λειτουργεί ως αφροδισιακό στο κρεβάτι ενισχύοντας την σεξουαλική διέγερση. Με τον τρόπο αυτό, δημιουργείται  ένα εκρηκτικό κοκτέιλ ορμονών», όπως υπογραμμίζουν οι Αμερικανοί επιστήμονες .
Για τις περιστασιακές σχέσεις και τα one night stand δεν ισχύει όμως το ίδιο. Οι όρκοι αιώνιας πίστης και τα τρυφερά λόγια όχι απλά δεν πιάνουν τόπο αλλά παρεξηγούνται κιόλας, τονίζουν οι ερευνητές.
http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...