______

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Δείτε ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ κατάφερε να χάσει αυτός ο τύπος και καίει καρδιές!




O Brian Flemming από το Michigan, έτρεξε τον πρώτο του Μαραθώνιο, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Το γεγονός αυτό, όπως και την ίδια του τη ζωή, τα οφείλει στην Jackie Eastham, μία βρετανή κοπέλα, που γνώρισε μέσω δαδικτύου.
Πριν δύο χρόνια ο Brian ζύγιζε 284 κιλά και είχε πρόβλημα αλκοολισμού, ήταν διαβητικός, είχε υψηλή πίεση και πολλά ακόμη προβλήματα, οργανικά και ψυχολογικά. Αυτή την εδβομάδα όμως, έχοντας πέσει στα 174 κιλά, κατάφερε να τρέξει μισό Μαραθώνιο!
Αφορμή στάθηκε η Jackie, την οποία γνώρισε μέσω παιχνιδιού στο Internet. Ο τρόπος που τον αντιμετώπισε, ήταν αρκετά απρόσμενος! Συγκεκριμένα του είπε πως ξοδεύει τη ζωή του. “Σκέφτηκα, τι στο καλό; Είσαι άντρας στα 30 σου”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Eastham!
Ο λόγος που του μίλησε έτσι, ήταν πως η ίδια έχει μυοσκελετικά προβλήματα, για τα οποία είναι απαραίτητη η σωστή διατροφή και δίαιτα. Τα λόγια της λοιπόν στάθηκαν πηγή έμπνευσης για τον Flemming, ο οποίος έκοψε το ποτό και βελτίωσε τη διατροφή του. Ξεκίνησε λοιπόν να χάνει βάρος, με αποτέλεσμα, να φτάσει να τρέξει την Κυριακή!
Όλη η χορηγία που συγκέντρωσε, θα διατεθεί για την υποστήριξη της έρευνας των μυοτονικών και μυϊκών δυστροφιών καθώς επιθυμεί να δείξει την αναγνώριση του ρόλου που έπαιξε η Eastham για την αξιοσημείωτη μεταστροφή του!

574401 


stroumfaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...