______

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Σπάνια διατηρημένη Lamborghini Diablo 6.0 SE είναι προς πώληση για 230.000 €!

Στην Ουάσινγκτον βγήκε προς πώληση μια σπάνια  Diablo 6,0 SE, σε άριστη κατάσταση! Δώδεκα αυτοκίνητα Lamborghini Diablo  θεωρούνται από τα καλύτερα και γρηγορότερα αυτοκίνητα παγκοσμίως  και είναι και τα καλύτερα αυτοκίνητα στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας. Δεν είναι λίγοι οι τυχεροί άνθρωποι που έχουν αυτά τα αριστουργήματα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Μπορεί να μην το πιστεύετε αλλά η Diablo βγήκε στην αγορά το 1990 και για πάνω από δώδεκα χρόνια κυκλοφόρησε 12 ασυγκράτητους ταύρους.  Πρέπει να πω όμως ότι το κερασάκι στην τούρτα και το πιο ενδιαφέρον ήταν το Diablo 6.0 SE (Special Edition ), το οποίο αποδείχθηκε ότι είναι ένα κύκνειο άσμα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2001. Βασίστηκε σε μια ειδική έκδοση του Diablo 6.0, που βελτιώθηκε ξανά και εκσυγχρονιστικέ  με ένα επανασχεδιασμένο εξωτερικό και με αντικατάσταση  των 5.7-λίτρων με μεγαλύτερο  6 λίτρων V12-ka που μπορούσε να φτάσει μέχρι 410 kW / 557 άλογα.Μπορούσε να φτάσει τα 330χιλ/ωρα. Η SE Limited Edition βγήκε  μόνο σε 42 κομμάτια και σε αντίθεση με άλλα μοντέλα της εταιρίας διέφερε για το χρώμα της, για το χαμήλωμα της, κομψές ζάντες κτλ.
Και όπως διαβάσατε και από τον τίτλο ένα κομμάτι είναι προς πώληση. Συγκεκριμένα η “Cats Exotics”  από την Ουάσιγκτον που είναι γνωστή για την πώληση αποκλειστικών μοντέλων δημοσίευσε μια «ΒΟΜΒΑ», την πώληση μια Lamborghini Diablo 6.0 SE 2001 σε χρυσό χρώμα.












psaxnw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...