______

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Θέλεις να ανοίξεις το δικό σου ιταλικό εστιατόριο;;; Έτσι θα τα καταφέρεις με ελάχιστα χρήματα!

Με 97% ποσοστό βιωσιμότητας για το κατάστημα που θα ανοίξει κάποιος, η Palmie Bistro, αποτελεί, σύμφωνα με την εταιρία, ένα από τα επιτυχημένα παραδείγματα francise στην ελληνική αγορά.
Ο Όμιλος Palmie bistro ιδρύθηκε το 1966 από το σημερινό πρόεδρο κ. Γιώργο Κουτρουλιά. Η εταιρία διακρίνεται για το οργανωμένο management που εφαρμόζεται, την πελατοκεντρική προσέγγιση αλλά και την ενεργή παρακολούθηση και εφαρμογή των διαρκών μεταβαλλόμενων τάσεων στον ευρύτερο χώρο της διασκέδασης, του φαγητού και του καφέ. Η αλυσίδα Palmie bistro συμπληρώνει φέτος 42 χρόνια διαρκούς παρουσίας στον χώρο της εστίασης, γεγονός που αποδεικνύει την αντοχή του concept στο πέρασμα του χρόνου. Οι πελάτες των Palmie bistro τα έχουν ταυτοποιήσει με ένα all-day καφέ- εστιατόριο δίχως διαχωριστικές "ταμπέλες". Για αυτό, λοιπόν, και σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας κυριαρχεί η ίδια ποιότητα στα παρεχόμενα αγαθά και υπηρεσίες, ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα σε ένα χώρο που έχει σχεδιαστεί με βάση τις απαιτήσεις της εποχής. Στα καταστήματα Palmie bistro οι πελάτες μπορούν να ξεκινήσουν το πρωί απολαμβάνοντας τον καφέ τους, να συνεχίσουν το μεσημέρι με ένα ελαφρύ όσο και χορταστικό γεύμα και να ολοκληρώσουν την ημέρα τους αργά το απόγευμα ή το βράδυ με ένα προσεγμένο δείπνο, ένα γλυκό ή ακόμη και με το ποτό τους.
Τα καφέ-εστιατόρια Palmie Bistro δημιούργησαν τομή στην ελληνική αγορά προσφέροντας ένα όμορφο περιβάλλον, ποιοτική εξυπηρέτηση, εύγευστο προϊόν σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Το 2000 ικανοποιώντας μία ακόμη ανάγκη της αγοράς δημιουργήθηκε η «Palmie Academy» και το 2003 η εταιρία ξεκίνησε την αναπτυξιακή της πορεία με το σύστημα franchising, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε επενδυτές με όραμα και ομαδικό πνεύμα να δημιουργήσουν μια ασφαλή και αποδοτική επιχείρηση. To 2007 σ' ένα ιδιόκτητο χώρο 2300 τ.μ. ξεκίνησε η λειτουργία της Palmie catering με σκοπό την τροφοδοσία των καταστημάτων.
πηγή: www.fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...