______

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Η έξοδος κατέληξε σε ΚΑΒΓΑ!! - Ποιο ΔΙΑΣΗΜΟ ζευγάρι τσακώθηκε ΑΓΡΙΑ και ΧΩΡΙΣΕ στη μέση του δρόμου;;; (PHOTOS)

Σε... επεισοδιακό χωρισμό κατέληξε η έξοδος του Ντέβιντ Αρκέτ με την αρραβωνιαστικιά του Κριστίνα Μακ Κάρτι στο εστιατόριο Craig’s στο Λος Άντζελες.

Ο ηθοποιός των ταινιών «Scream» και πρώην σύζυγος της «Μόνικα» από τα «Φιλαράκια» χώρισε τη σύντροφό του, στην οποία μάλιστα είχε κάνει πριν λίγο καιρό πρόταση γάμου, στη μέση της Melrose Avenue και… μπροστά στη κάμερα κάποιου περαστικού!
Όπως θα δείτε και στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο 42χρονος ηθοποιός άρχισε να φωνάζει στην 33χρονη Κριστίνα, λέγοντάς της «τελειώσαμε», ενώ εκείνη έτρεχε από πίσω του –αψηφώντας τα τακούνια και το μακρύ φόρεμα- και τον παρακαλούσε κλαίγοντας  να μη φύγει!

«Αυτό ήταν. Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο. Τελειώσαμε. Συγνώμη!» της φώναζε ο Αρκέτ με εκείνη να τον κυνηγάει και να του λέει: «Σταμάτα Ντέιβιντ! Ντέιβιντ σταμάτα! Έλα εδώ! Σε παρακαλώ»

Πάντως, ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε πριν τον καβγά, την ώρα δηλαδή που έμπαιναν στο εστιατόριο και τίποτα δεν προμήνυε ότι θα ακολουθήσει αυτό που ακολούθησε!

Τώρα τι συνέβη και ο διάσημος ηθοποιός έγινε έξαλλος και διέλυσε τον αρραβώνα του εν μια νυκτί κανείς δεν ξέρει…
Athensmagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...