______

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΟΝΟ ΕΔΩ: «Είσαι ό,τι πιο βαρετό, ψεύτικο και στημένο υπάρχει»! Ποιος τα χώνει άγρια στη Δούκισσα Νομικού;;;

Ποιος να το περίμενε ότι με μία... τιάρα θα γινόταν σφαγή στο διαδίκτυο. «Θύμα» της επίθεσης; Η Δούκισσα!
Της Τζένης Μαυρίδη / Περιοδικό YES
Όλα ξεκίνησαν από τη... Lady Gaga! H διάσημη ποπ σταρ, με αφορμή τον ερχομό στην Αθήνα για τη συναυλία που θα δώσει στο Ο.Α.Κ.Α., άθελά της προκάλεσε τρελή σύγχυση στο Facebook. Η Δούκισσα βλέποντάς τη σε φωτογραφία να φοράει την τιάρα made by Σήλια Κριθαριώτη έσπευσε να κάνει ένα χιουμοριστικό σχόλιο: «Lady Gaga is wearing the custom made crown by the amazing @celiakritharioti!!! But... oops Lady I did it first!!! (σ.σ. Η Lady Gaga φοράει τη χειροποίητη τιάρα από την εκπληκτική Σήλια Κριθιαριώτη. Αλλά... ουπς Lady το έκανα πρώτη).
Τι ήταν να το δουν οι fans της ποπ τραγουδίστριας αυτό... Έξαλλες έγιναν και ξεκίνησαν μια τρελή επίθεση στη Δούκισσα με σχόλια που σίγουρα δεν της αρμόζουν. Φυσικά, υπήρχαν κι εκείνοι που δεν είναι λάτρεις της Lady Gaga, αλλά... αντι-fans της Δούκισσας.
«Είσαι ό,τι πιο βαρετό και στημένο υπάρχει. Έχουν περάσει οι εποχές της Barbie. Βαριόμαστε, κοπελιά. Κανένα ταλέντο, εκτός απ' το να κάθεσαι να σε βάφουν και να παρουσιάζεις σαν την κρύα μούμια, έχεις;», ήταν ένα χαρακτηριστικό μήνυμα και φυσικά τα σχόλια έπεφταν βροχή. «We don't give a fuck, καημένη που θέλεις και σύγκριση με την Gaga», «Βαρεμάρα και το βλάχικο στέμμα της Κριθαριώτη και η Lady Gaga κι εσύ».
Η Δούκισσα δεν απάντησε σε όλες αυτές τις επιθέσεις, αλλά σίγουρα η ψυχολογία της είναι στο ναδίρ. Δεν περίμενε ότι μια πλάκα θα καταλήξει σε τέτοιου είδους επίθεση, πόσο μάλλον από τη στιγμή που δεν είχε ποτέ τέτοιες τάσεις και όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για ένα απλό κορίτσι που ουδέποτε έχει τη διάθεση να προκαλέσει. Το αστείο που έκανε με την τιάρα προκάλεσε θύελλα και βέβαια αυτό που έγινε την άφησε με το στόμα ανοιχτό. Το ζήτημα είναι ότι μετά την όλη φασαρία που δημιουργήθηκε η Δούκισσα δεν είναι και στα καλύτερά της. Προσπαθεί να ξεχάσει ό,τι έγινε και να προχωρήσει μπροστά. Θέλει να κλείσει τα αυτιά στα κακόβουλα σχόλια και να κάνει τη δουλειά της όσο καλύτερα μπορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...