______

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΧΑΜΟΣ στον ΣΚΑΪ! Η αποχώρηση του Πουνέντη από το κανάλι και οι επιθυμίες της Ηλιάκη που ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΕΛΙΑ στους ιθύνοντες!!!

Κάθε μέρα που περνάει είναι μια πολύ διαφορετική μέρα για την ομάδα του νέου απογευματινού προγράμματος του Σκαϊ.
Οι κατινιές οι εξάρσεις οι κόντρες και οι αποχωρήσεις είναι πλέον στην ημερήσια διάταξη. Με την διοίκηση και τα στελέχη να κρατούν σιγή ιχθύος καθώς περιμένουν πώς και πως τ΄ αποτελέσματα για να αντιδράσουν μια και καλή, η wanna be παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη έχει φέρει τον Πουνέντη στα όρια του.
Μάλιστα σήμερα ο Πουνέντης μετά την χθεσινή αποχώρησή του από το γραφείο δεν επέστρεψε ποτέ, προκαλώντας ουκ ολίγα ερωτηματικά στους παροικούντες στο Νέο Φάληρο. Γυμναστήριο πήγε ωστόσο.
Οι παράλογες απαιτήσεις της Μαριώς δεν έχουν τελειωμό. Αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί με τον Πουνέντη-πέρα αποτην εξής μια φωτό που βλέπετε- αρνήθηκε να δώσει συνεντεύξεις μαζί με τον Πουνέντη ενώ είναι δίδυμο και το αποκορύφωμα;
Αρνήθηκε να παίξει σε τρεϊλερ. Αυτός είναι και ο λόγος που βγήκε ως τρέιλερ αυτή η ραδιοφωνική μπούρδα που θυμίζει τόσο πολύ τηλεόραση της δεκαετίας του 90. Αχ πόσο σε έχει επηρεάσει το Ρουλιώ καλή μου. Από τότε που ήσουν γραμματέας της και πήγαινες στο περίπτερο για πιπάκια και τα γνωστά lights.
Η κατάσταση δείχνει να έχει φτάσει στο απροχώρητο λιγες μόνο μέρες μέχρι την πρεμιέρα τους. Η ίδια η Μαριώ η Καλάμω-όχι απο το Μαλάμω-πιστεύει πώς ο μέσος όρος της εκπομπής θα ακουμπά το 12% προκαλώντας γέλια τόσο μέσα στην ομάδα αλλά και στους πιο πάνω, με τους πιο ψύχραιμους να παίζουν στοιχήματα για τον αν το 5% ή το 6% τελικά θα είναι ο οδηγός τους.
Σε λίγες μέρες θα σας έχουμε κι άλλα…
Athensmagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...