______

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Συμβουλές καριέρας από την σιδηρά κυρία της μόδας Anna Wintour

Η μια και μοναδική σιδηρά κυρία της μόδας Anna Wintour, editor-in-chief του αμερικάνικου περιοδικού Vogue, που με μια κίνησή της μπορεί χτίσει ή να καταστρέψει μια καριέρα, δίνει μερικές επαγγελματικές συμβουλές γιαεπιτυχημένη καριέρα.
Τip 1: Μάθε από τους ειδικούς. Δεν είναι κακό να μην είσαι αφεντικό από την αρχή.
“Το μόνο πράγμα το οποίο πρέπει να ξέρεις είναι πως αν πρόκειται να πας κατευθείαν από τις σπουδές σε μία δική σου επιχείρηση κατά πάσα πιθανότητα δε θα είναι επιτυχημένη”, είπε.
Tip 2: Σκέψου τους μακροπρόθεσμους στόχους σου.
“Είναι πιθανό στο σημερινό κόσμο να γίνεις διάσημη πολύ γρήγορα, είτε μέσω του instagram είτε με άλλους τρόπους αλλά είναι πολύ σημαντικό να είσαι οικονομικά επιτυχημένη μακροπρόθεσμα”.
Tip 3: Η προσωπικότητα και ο τρόπος που παρουσιάζεσαι είναι σημαντικός. Πολύ!
“Στο σημερινό κόσμο πρέπει να ξεχωρίζεις. Δεν μπορείς να είσαι ένα δύσκολο, ντροπαλό άτομο που δεν μπορεί να κοιτάξει τους άλλους στα μάτια. Πρέπει να παρουσιάζεις τον εαυτό σου. Πρέπει να ξέρεις πως να μιλάς για το όραμά σου, τους στόχους σου και όλα αυτά στα οποία πιστεύεις. Αν δεν μπορείς να είσαι παθιασμένη με τον εαυτό σου και με το τι κάνεις πώς μπορεί να είναι όλοι οι άλλοι μαζί σου;”
Tip 4: Δούλεψε ακόμα και αν η δουλειά που κάνεις δεν είναι η δουλειά των ονείρων σου
“Βρες δουλειά. Ακόμα και αν δουλεύεις σε ένα εστιατόριο μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις στον ελεύθερο χρόνο σου. Αυτή είναι η πραγματικότητα”.
Tip 5: Βρες έναν μέντορα
“Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάποιον στον οποίο να μπορείς να μιλάς και να συζητάς για τα πάντα”.
Youweekly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...