______

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ένας χρόνος ΧΩΡΙΣ τον Μιχάλη Ασλάνη! Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ που τάραξε την ελληνική showbiz και σκόρπισε θλίψη! Ποιοι πήγαν στο μνημόσυνο;;;(PHOTO)

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που ο γνωστός και αγαπημένος σχεδιαστής, Μιχάλης Ασλάνης έβαλε τέλος στη ζωή του σκορπώντας τη θλίψη στους συγγενείς, τους φίλους του, αλλά και σε ολόκληρη την ελληνική showbiz.
Ήταν 14:00 το μεσημέρι, όταν το άψυχο σώμα του αγαπημένου σχεδιαστή εντοπίστηκε από την υπεύθυνη του ατελιέ του στην κρεβατοκάμαρά του. Λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της μόδας και κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.
Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής έρευνας από τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη έδειξαν πως ο θάνατος του σχεδιαστή προήλθε από «φαρμακευτική τοξίκωση», δηλαδή την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας φαρμάκων πέραν του επιτρεπτού ορίου.
Στο σπίτι του λίγα λεπτά μετά την είδηση του θανάτου του βρέθηκε ο καλός του φίλος και συνεργάτης του Γιώργος Κουτούλιας ο οποίος δήλωσε στις κάμερες «Αντίκρισα 4,5 καρέκλες κάτω δεν με άφησαν οι αστυνομικοί να μπω μέσα πρέπει να «έφυγε» στο υπνοδωμάτιό του. Τα τελευταία 4,5 χρόνια είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και ψυχολογικά και σωματικά. Το ατελιέ στου Ψυρρή δεν πήγαινε καλά και γενικά αντιμετώπιζε δυσκολίες. Παρόλα αυτά ήταν δραστήριος και τώρα ετοιμάζαμε το τελευταίο show».
Το πρωί τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ταξιάρχη στην Εύβοια το ετήσιο μνημόσυνο για τον γνωστό σχεδιαστή.
Συντετριμμένες οι αδελφές του, ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως έχει φύγει από την ζωή ενώ ελάχιστοι ήταν οι φίλοι που θυμήθηκαν τον γνωστό σχεδιαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...