______

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Αυτή κι αν είναι αυθόρμητη φωτογραφία! Μετά την Κιανούργιου και τη ρουφηγμένη κοιλιά, η Κωνσταντίνα Σπουροπούλου τρέχει με βάψιμο και μαλλί κομμωτηρίου στα στενά της Θεσσαλονίκης!(PHOTOS)

Μια ακόμη φωτογραφία της ίδιας ανέβασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη σελίδα της στο Facebook.
Η ξανθιά παρουσιάστρια έβγαλε και ΠΑΛΙ μια αυθόρμητη (!) φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να τρέχει στα στενά της Θεσσαλονίκης, ενώ ο αέρας της «παίρνει» το καλοχτενισμένο της μαλλί... Το γνωστό κολπάκι «ανεμιστήρας» που χρησιμοποιείται συχνά στην τηλεόραση, μιας και έτσι φαίνεσαι λίγο πιο μοιραία. Φυσικά φορούσε γυαλιά ηλίου καθρέφτες (τελευταία λέξη της μόδας), ένα τζιν σορτσάκι για να βλέπουμε και το μαύρισμα της και μια διάφανη ροζ πουκαμίσα με ανοιχτό μπούστο, αφού διαθέτει τα προσόντα η κοπέλα γιατί να τα κρύψει!
Μια απλή καθημερινή φωτογραφία, σαν και αυτές που έβγαλες και εσύ στις διακοπές σου... Άλλωστε είναι το κορίτσι της... διπλανής πόρτας!
Η ίδια βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα για τα γυρίσματα της νέας της εκπομπής παρέα με την Ζήνα Κουτσελίνη ενώ τα κορίτσια έκαναν ένα διάλλειμα για να πιούν καφέ μαζί με την επίσης παρουσιάστρια, Βίκυ Χατζηβασιλείου.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...