______

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Τα ζώδια σήμερα -Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΚΡΙΟΣ:Προτιμήστε τη συντροφιά των εκλεκτών της καρδιάς σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πείτε λόγια που θα πικράνουν τους δικούς σας ανθρώπους, μια που θα έχετε την τάση να είστε αρκετά εριστικοί και δύστροποι.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιόλογη μέρα για τα επαγγελματικά σας σχέδια, όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία που θα υπάρχει στα καθημερινά σας θέματα, αλλά γιατί θα σας προσφερθούν και οι καλύτεροι όροι. Οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν, γι’ αυτό μη διστάσετε να σπρώξετε τα πράγματα και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες και σχέσεις και να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και ενδεχόμενα που θα δώσουν άνοδο στον οικονομικό σας τομέα. Εάν νιώθετε έτοιμοι να επισημοποιήσετε το δεσμό σας, κάντε το κατόπιν ωρίμου σκέψεως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το αίσθημα της αυτοπεποίθησης και της ασφάλειας που θα έχετε, θα σας παρακινήσει να προχωρήσετε σε σοβαρές επενδύσεις- αποφάσεις, τόσο πάνω σε πρόσωπα, όσο και σε πράγματα που μπορεί να κάνουν πιο ευχάριστη ή πιο εύκολη τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Η διεύρυνση της σκέψης σας και η όξυνση της όρασης και της ακοής, θα σας οδηγήσει στη γνώση και θα ενισχύσει την τύχη σας. Αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα ή να πάρετε ρίσκα, γιατί δε θα είναι εύκολο να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι ακριβώς θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ερωτήσεις που θα έχετε να κάνετε πάνω στα συναισθηματικά σας θέματα θα είναι πολύ περισσότερες από τις απαντήσεις που θα πάρετε. Πλησιάστε περισσότερο ο ένας τον άλλο και να προσπαθήσετε να επαναπροσδιορίσετε κάπως τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι καθυστερήσεις αλλά και οι προβληματισμοί για την πορεία της ερωτική σας σχέσης όσοι είστε δεσμευμένοι, θα είναι δεδομένες, όμως, αυτό δε σημαίνει πως απαραίτητα θα έχετε πρόβλημα με το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτό που θα μετρήσει περισσότερο ακόμα και αν είστε αδέσμευτοι, αλλά οδεύεστε στην αναζήτηση ενός συντρόφου, θα είναι ο βαθμός συντροφικότητας και η ταύτιση απόψεων και συναισθημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε φτάνει σε μια σχέση να ταιριάζετε μόνο σεξουαλικά, είναι απαραίτητο να συμβαδίζετε και πνευματικά. Διώξτε κάθε ίχνος θυμού,  ή αγανάκτησης που έχετε τον τελευταίο καιρό για κάποια πράγματα και αφήστε το σύντροφό σας να σας πολιορκήσει και να σας δείξει τα συναισθήματα που έχει και νιώθει για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Άτομα του παρελθόντος που υπήρξαν φίλοι σας, επανεμφανίζονται στη ζωή σας, έχοντας αξιώσεις. Εάν το θελήσετε θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Η συνειδητοποίηση θα πρέπει να είναι το πρώτο σας βήμα για την αλλαγή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η απόφαση για το αν θα γυρίσετε πίσω, θα την πάρετε αποκλειστικά εσείς, γι’ αυτό πριν κατασταλάξετε σε οριστικά αποτελέσματα, σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους και κυρίως αν αυτό επιθυμείτε για τη συναισθηματική σας ζωή και το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε τη δύναμη που σας λείπει. Δείξτε το πραγματικό σας πρόσωπο, χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή αναστολή. Χρησιμοποιήσετε για εργαλεία σας την υπομονή και το θάρρος και υλοποιήστε τους στόχους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...