______

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ατυχήματα κατά τη διάρκεια του sex!

Την επόμενη φορά να σκεφτείς καλά που θα βρεθείς με το σύντροφό σου!
Πολλά ατυχήματα  προκαλούν γέλιο και άλλα κοστίζουν πολύ ακριβά σε αυτούς που θέλουν να πειραματισθούν έξω από τον χώρο του σπιτιού τους.
Δεν είναι λίγες οι φορές που πολλά ζευγάρια δεν μπορούν να κρατηθούν και η συνεύρεσή τους έχει κάνει τον γύρο του κόσμου προκαλώντας πολλά σχόλια.
Δείτε κάποιες  στιγμές ζευγαριών σε δημόσιο χώρο!

μέσα στη ζούγκλα.

Στη πόλη Kariba μια  γυναίκα, βρήκε τραγικό θάνατο  από επίθεση λιονταριού όταν έκανε sex με τον σύντροφό της μέσα στη ζούγκλα. Ο σύντροφός της σώθηκε και η υπεύθυνοι του πάρκου απαγόρευσαν τια ερωτικές περιπτύξεις  ζευγαριών μέσα στη ζούγκλα.
έπεσε σε πηγάδι
 Στο πηγάδι έπεσε μια 21χρονη όταν έκανε sex με τον φίλο της. Το περιστατικό αυτό έγινε στην κεντρική Ισπανία μετά απο ένα τυφλό ραντεβού που είχε η νεαρή κοπέλα με κάποιον που γνώρισε εκείνο το βράδυ.
Η κοπέλα έπεσε μέσα στο πηγάδι και ο σύντροφός της έφυγε τρέχονατς. Μετά,κάλεσε ανώνυμα την αστυνομία ,λέγονατς ότι βρίσκεται μία γυναίκα μέσα στο πηγάδι. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν την κοπέλα που τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υποθερμία.
sex tape σε μαθητές

Οι μαθητές ενός σχολείου,στην περιοχή του Αρκάνσας,περιμένοντας να δουν ένα βίντεο που είχε ετοιμάσει η δασκάλα τους, έμειναν σοκαρισμένοι βλέποντας  ερωτικές περιπτύξεις  με τον σύντροφό της. Είχε βιντεοσκοπήσει, όλες τις σκηνές πάνω στο βίντεο που τους είχε ετοιμάσει και είχαν δει ήδη αρκετά μέχρι να σταματήσει την προβολή του.
έπεσαν πάνω στο τζάμι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...