______

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ποιοι επώνυμοι αποφάσισαν να βουτήξουν στα νερά του… επιχειρείν!

Πως θα σας φαινόταν αν πηγαίνατε σε ένα εστιατόριο ή ένα καφέ μπαρ και ξαφνικά βλέπατε μπροστά σας τον Χρήστο Φερεντίνο, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Φώτη Σεργουλόπουλο, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Σάκη Μπουλά, τον Μάνο Παπαγιάννη, την Αγγελική Δαλιάννη αλλά και άλλους πολλούς να σας σερβίρουν;

Αρχικά δεν θα πιστεύατε στα μάτια σας, αλλά μην το αποκλείεται καθώς τα λαμπερά ονόματα της εγχώριας σόου μπιζ παράλληλα με την βασική τους ενασχόληση αποφάσισαν να κολυμπήσουν στα νερά του επιχειρείν μιας και η οικονομική κρίση δεν τους άφησε και πολλά περιθώρια.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απέδειξε πως διαθέτει επιχειρηματικό δαιμόνιο! Πριν από λίγο καιρό άνοιξε ένα καφέ-μπαρ στην Αργυρούπολη που ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο χώρο και τις «ψαγμένες» μουσικές του.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής του «ΦΜ live», Φώτης Σεργουλόπουλος έχει ανοίξει το δικό του εστιατόριο- μπαρ, το οποίο λειτουργεί και ως πολυχώρος στο Γκάζι. Αποτελεί πόλο έλξης, έχει ιδιαίτερη αισθητική κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και τιμές ιδιαίτερα προσιτές.

Ο πολυτάλαντος παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος ικανοποιεί τον ουρανίσκο μας στη νέα κρεπερί που άνοιξε σε γνωστό πολυκατάστημα των βορείων προαστίων. Ο ίδιος δηλώνει πολύ χαρούμενος για την αποδοχή του κόσμου.

Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ο Σάκης Μπουλάς και ο Γιάννης Ζουγανέλης ένωσαν τις δυνάμεις τους και άνοιξαν το δικό τους εστιατόριο – μπαρ στην πλατεία Καρίτση. Και οι δύο δηλώνουν ευτυχείς που κατάφεραν να δημιουργήσουν 20 θέσεις εργασίας.

Το αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών, ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάννη πιστεύει πως η εποχή επιτάσσει να είναι κάποιος δημιουργικός και γι’ αυτό το λόγο άνοιξε την δική του καφετέρια στην Πετρούπολη, χωρίς ωστόσο να αφήσουν στην άκρη την υποκριτική.

Κολεξιόν από επώνυμα… χέρια
Από την άλλη πλευρά όμως επώνυμές κυρίες της τηλεόρασης αλλά και της μουσικής  απέδειξαν το σχεδιαστικό τους ταλέντο, δημιουργώντας τις προσωπικές συλλογές ρούχων, οι οποίες γίνονται ανάρπαστές στο γυναικείο κοινό.
Ποιες είναι αυτές; Μα φυσικά, οι Μαρία Μπακοδήμου, Δέσποινα Βανδή, Ζέτα Μακρυπούλια και Κατερίνα Καινούργιου που εντυπωσιάζουν με τις στιλιστικές τους επιλογές σε κάθε τους εμφάνιση.

Πηγή: εφημερίδα Τύπος της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...