______

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Δείξε μου το μέρος που διαλέγεις για διακοπές, να σου πω ποιος είσαι! Απίστευτο τεστ που αποκαλύπτει τον χαρακτήρα μας!!!

Η επιλογή του μέρους για διακοπές. Να, ένα δίλημμα για εκείνους που έχουν ακόμα τη δυνατότητα και το... πορτοφόλι να σκέφτονται -ακόμα- αυτού του είδους τις πολυτέλειες.
Σε ένα εμπνευσμένο άρθρο της η εφημερίδα Huffington Post προσπαθεί να σκιαγραφήσει τον χαρακτήρα μας, πίσω από τις προτιμήσεις μας κατά την περίοδο των διακοπών. Τουτέστιν: το μέρος που επιλέγεις να ξεφύγεις από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, λέει αρκετά πράγματα για το τι είδος άνθρωπος είσαι.
Εχουμε και λέμε:
Ελλάδα: Σου αρέσει τα ταξίδια σου να περιβάλλονται και από μια νότα ιστορίας. Σου αρέσουν τα πάρτι, η θάλασσα, το καλό φαγητό και η αίσθηση του αλατιού μετά από μια βουτιά. Και, ναι, η φέτα είναι το αγαπημένο σου τυρί.
Παρίσι: Είσαι ρομαντικός, αλλά φιλότεχνος. Επιθυμείς να περνάς ώρες στα μουσεία και να περπατάς στα πολυσύχναστα βουλεβάρτα.
Λονδίνο: Τα αγγλικά είναι η αγαπημένη σου γλώσσα. Νιώθεις οικεία με την ανάποδη οδήγηση, την παράξενη προφορά των λέξεων και με την μπίρα.
Αμστερνταμ: Σου αρέσει να περνάς καλά, δίχως δεσμεύσεις. Φυσικά σου αρέσει ο Βαν Γκογκ, τα χωράφια με τις τουλίπες και το εργοστάσιο της Χάινεκεν με... ό,τι έχει μέσα για να πιεις.
Ισπανια: Δεν είσαι σνομπ. Δεν σε ενδιαφέρει να σε δουν σε πολυτελέστατα ξενοδοχεία ή να κάνεις χλιδάτες διακοπές. Προτιμάς να φωνάζεις στη μέση του δρόμου ή να παρακολουθήσει μια ταυρομαχία ή να δεις την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ. Α, και μετά να έχεις μια καλή σιέστα.
Ιταλία: Τέχνη, πολιτισμός, καλό φαγητό και ωραίο ντύσιμο. Ιδού τέσσερα πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένο. Στην Ιταλία θα τα βρεις και με το παραπάνω.
Ντουμπάι: Σου αρέσουν τα μεγάλα mall, τα ψηλά κτήρια, η αίσθηση της υπεροχής. Η πολυπολιτισμικότητα δεν σε τρομάζει, αντιθέτως την επιζητείς. Και βεβαίως: δεν σε νοιάζει καθόλου η πολλή ζέστη.
Φυσικά και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...