______

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

20 sex tips εμπνευσμένα από τις "50 αποχρώσεις του γκρι"!

Κάντε την εpωτική σας ζωή πιο απολαυστική από ποτέ...
Όταν η E.L.James έγραφε το “50 Shades Of Grey” ενδεχομένως να νόμιζε ότι γράφει για τις δικές της εpωτικές φαντασιώσεις, άντε και μερικών εκατομμυρίων γυναικών ακόμη που κυνηγιούνται με τη ρουτίνα στο κρεβάτι – και στη σχέση τους – και συνήθως βγαίνουν… καταϊδρωμένες.
Tο βιβλί,ο (μετράμε αντίστροφα και για την ταινία) δίνει ιδέες που έχουν πρακτική εφαρμογή στην πραγματική ζωή. Εκεί ακριβώς, που μπορεί να φλερτάρεις με τη βαρεμάρα, την έλλειψη… έμπνευσης ή κινήτρου.
Ορίστε μερικές συμβουλές που (άθελα της;) δίνει μέσα από το “50 Shades of Grey” η James..
1.Το σπίτι σου είναι εκεί που είναι η libido σου
Κοινώς, για ένα σαββατοκύριακο βγάλε τα τηλέφωνα από την πρίζα, κλείσε το κινητό σου (και το δικό του) και εστίασε όλη σου την ενέργεια πάνω του. Μην μπεις στην κουζίνα κι αρχίσεις να μαγειρεύεις, μην κάνεις οτιδήποτε άλλο εκτός από το να προσπαθείς να τον σαγηνεύεις κάθε λεπτό αυτών των δύο ημερών που θα μείνετε μαζί.
2. Πρώτα χορταίνουν τα μάτια
Βάλε στο DVD – απροειδοποίητα – να «παίξει» μία εpωτική ταινία. Τσέκαρε τις αντιδράσεις του και κάτσε δίπλα του. Δείξ’ του πόσο απολαμβάνεις αυτό που κάνετε. Μην χαμηλώσεις τον ήχο. Αφού «χορτάσουν» τα μάτια, σειρά έχουν τ’ αυτιά. Άσ’ τον να βλέπει και να ακούει και μετά ψιθύρισε του τι απ’ όσα είδατε θέλεις να αντιγράψει. Δεν πρόκειται να σου πει «όχι». Και δεν θα προλάβετε να δείτε το τέλος της ταινίας. Θα έχετε περάσει ήδη στην… αντιγραφή.
3. Μη βγάζεις τα εσώροuχα
…απλώς, παραμέρισε τα. Στο βιβλίο, η ηρωίδα ποτέ δεν προλαβαίνει να κάνει αυτές τις βασικές κινησούλες. Και φυσικά υπάρχει λόγος. Από τη μία η επαφή με το λεπτό υλικό των εσωροuχων, από την άλλη η αίσθηση ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, ότι κάτι… κατεπείγον συμβαίνει εδώ, «ανεβάζει» τις στροφές του (και τις δικές σου). Την επόμενη φορά, λοιπόν, μην κατεβάσεις τις τιράντες του σουτιέν. Απλώς, παραμέρισε τις. Το ίδιο ισχύει και για το σλιπ. Θα δεις.
4. Τι περιμένεις; Πάρε το πάνω χέρι!
Αν από το να βρεθείς από πάνω σε αποτρέπουν αυτά τα λίγα παραπανίσια κιλά ή ο φόβος για το πώς θα φαίνεται το στήθος σου σε αυτή τη στάση, δεν έχεις παρά να επενδύσεις σε ένα ultra sεxy bra ¾ που και θέα θα επιτρέπει και θα συγκρατεί την κατάσταση στο ύψος της και εν συνεχεία να απολαύσεις αυτό που χάνεις, επειδή ακόμη σκέφτεσαι το πώς δείχνεις. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και «ανέβα» επίπεδο!
5. Μην βγάζεις τα ψηλοτάκουνα!
Δεν πειράζει που είχες μια δύσκολη μέρα στο γραφείο. Μη βιάζεσαι να πετάξεις τις γόβες σου στην άκρη, για να ετοιμάσεις το βραδινό σας. Άντεξε τες λίγο ακόμη και σερβίρισε φορώντας τα ψηλοτάκουνα. Ο τόνος που δίνουν στο βήμα σου ακόμη και την ώρα που τοποθετείς τα μαχαιροπίρουνα, είναι εpεθιστικός. Αν πάλι θεωρείς ότι μπορεί να γελάσει με κάτι τέτοιο, φύλαξε το καλό σου ζευγάρι για την κρεβατοκάμαρα σας και σετάρισε το με τα εσώροuχα που του αρέσουν. Μην τις βγάλεις την ώρα που η ατμόσφαιρα θα παίρνει φωτιά. Από τις σταθερά κορυφαίες αντρικές φαντασιώσεις είναι οι ψηλοτάκουνες γόβες, χωρίς… καθόλου εσώροuχα.
6. Άσ’ τον να σε δέσει…
Αν είναι με τη γραβάτα του ή με το φουλάρι σου ακόμη καλύτερα. Στην ίδια λίστα φαντασιώσεων είναι η εικόνα μιας γυναίκας – φαινομενικά – αβοήθητης στο πάθος τους!
7. Εσύ, το αυτί του κι ο κόσμος
Από τα πιο εpεθιστικά πράγματα που μπορείς να (του) κάνεις είναι να του ψιθυρίζεις. Και όπως του λες αυτό που έχεις να του πεις να περνάς τη γλώσσα σου, όσο πιο απαλά γίνεται από το αυτί του. Αν μάλιστα, γύρω σας υπάρχει και κόσμος, το όλο παιχνίδι ανεβάζει την αδρεναλίνη. Και όχι μόνο.
8. Μπάνιο για δύο με έλαια λεβάντας
Η James τα ‘χει σε μεγάλη υπόληψη τα αιθέρια έλαια και ειδικά τα έλαια λεβάντας. Ίσως γιατί χαλαρώνουν τις αισθήσεις περισσότερο από κάθε άλλο βότανο και κάνουν την κατάσταση στην μπανιέρα πολύ… προσωπική. Μπορείς επίσης να ξεκινήσεις μόνη σου και να τον καλέσεις μετά… Στις μυρωδιές και το κλίμα που δημιουργείται δύσκολα αντιστέκεται κανείς.
9. Μάτια ορθάνοιχτα!
Δεν είναι τυχαίο που στο βιβλίο ο Christian ζητάει επίμονα από την Ana να κρατάει ανοιχτά τα μάτια της και να παρακολουθεί ό,τι της κάνει. Το να μην κλείνεις τα μάτια την ώρα που κάνετε έpωτα δεν σε κάνει κυνική. Δημιουργεί έναν μάλλον πιο άγριο δεσμό, αφού πολλές φορές η οπτική επικοινωνία – και στο σeξ – λέει πολλά περισσότερα απ’ ό,τι τα χείλη σου!
10. Solo καριέρα
Μην τον ντρέπεσαι και δειξ’ του τι σου αρέσει. Πρόσεξε: μην του το πεις, μην του το περιγράψεις. Δείξ’ του το. Εκτός από το ότι τον εpεθίζεις σε σημείο που δεν φαντάζεσαι, τον βοηθάς να μην κάνει λάθη που αφορούν τη δική σου ευχαρίστηση!
11. Παίξτε με τις φαντασιώσεις σας
Ακόμη κι αν το παιχνίδι «γιατρού – νοσοκόμας», «δασκάλας – μαθητή», «αφεντικού – γραμματέα» εσένα σου φαίνεται κλισέ, η φαντασίωση που δεν ικανοποιείται είναι άτιμο πράγμα και εκδικητικό. Την επόμενη φορά που θα σου ζητήσει να τον… μαλώσεις ή να σου υπαγορεύσει κάτι ενώ θα βρίσκεσαι στα γόνατα του στο γραφείο, πες «ναι», πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωνε και κυρίως μην του χαλάς χατίρι. Κυρίως, γιατί έχεις κι εσύ φαντασιώσεις και θες να τις πραγματοποιήσεις!
12. Γράφ’του… βρώμικα
Το dirty texting – ειδικά σε ώρες γραφείου – μπορεί να δημιουργήσει τέτοιο αίσθημα αναμονής και υπόσχεσης που ενδεχομένως να μη χρειαστεί τίποτα περισσότερο– όταν με το καλό – βρεθείτε από κοντά. Μη φοβάσαι το πώς θα σε χαρακτηρίσει: ένα «βρώμικο» μήνυμα, δοσμένο με έξυπνο τρόπο διεγείρει και το μυαλό και τουλάχιστον ξέρει ότι έχει να κάνει με κάποια που μπορεί να τον «παίξει» σε όλα τα επίπεδα.
13. Όταν πέφτεις χαμηλά, κάν’ το σωστά
Να ‘σαι καλά και για τον χρόνο που αφιερώνεις και για την προσήλωση που δείχνεις, αλλά όταν το κάνεις μη ξεχνάς, ότι δεν υπάρχει μόνο η ρακέτα. Ή έστω το μπαστούνι του γκολφ. Το… σπορ πάει σετάκι με τα μπαλάκια. Τώρα ξέχνα τα σπορ. Και αφιέρωσε χρόνο και σ’ αυτά.
14. Deco και στο σεξ
Αν η διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας σου θυμίζει… ζαχαρωτό ή φοιτητικό δωμάτιο, τόλμησε μία δραστική αλλαγή. Προτίμησε sεxy τόνους του μπορντό ή του midnight blue, επένδυσε σε ένα παραβάν, σε ένα μπουντουάρ αντίκα ή σε αισθησιακούς πίνακες που προδιαθέτουν και εσένα και εκείνον για κάτι περισσότερο από μία – συνηθισμένη – εpωτική βραδιά.
15. Η… καμαριέρα που ξέρει πολλά!
Θες να κάνεις δουλειές στο σπίτι; Καμία αντίρρηση. Δοκίμασε να βάλεις πλυντήριο, φορώντας μόνο τα εσώρουχα σου. Ή τίποτα με μια απλή ποδιά της κουζίνας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να διαλέξεις το πλήρες πρόγραμμα πλύσης…
16. Δώσ’ του τον έλεγχο (για λίγο)…
Κοίτα, ό,τι κι αν λένε, οι άντρες με την εξουσία και τον έλεγχο έχουν εpωτική σχέση. Για λίγο και στο κρεβάτι του, άσ’ το να πάρει τα ηνία. «Τάισε» τον εγωισμό του, πες του ότι είναι ο καλύτερος (κι αν δεν είναι θα γίνει). Ζήτα του την… άδεια για να τον φιλήσεις σε σημεία που ξέρεις ότι του αρέσει, για λίγο μπες στη διαδικασία να υποδυθείς το θύμα… Ο Christian Grey υπάρχει και δεν ζει μόνο στις σελίδες του βιβλίου της James.
17. Από δωμάτιο σε δωμάτιο
Κάλεσε τον να ρίξει μια ματιά στη βρύση, στην κουζίνα που χάλασε, στο υπόγειο που δεν βρίσκεις κάτι κι όσο προσφέρεται να βοηθήσει, ασχολήσου μαζί του. Φίλα τον, πείραξε τον, μην τον αφήνεις να συγκεντρωθεί σ’ αυτό που υποτίθεται ότι τον φώναξες για να σε βοηθήσει. Είναι ένας καλός τρόπος για να «εξερευνήσετε» όλα τα δωμάτια του σπιτιού!
18. Μόνο αφή
Ζήτα του να σου κλείσει τα μάτια. Να σου βάλει ακουστικά στ’ αυτιά, να κρατήσει τα χέρια σου ακινητοποιημένα και μετά να αυτοσχεδιάσει. Το ότι εσύ δεν θα ξέρεις τι ακριβώς κάνει, σε κάνει αυθόρμητη στις αντιδράσεις σου και δίνει σ’ εκείνον εξαιρετικό υλικό για να «παίξει»…
19. Μην υποτιμάς τους καθρέφτες…
Κάθε φορά που καταλήγετε στο κρεβάτι έχεις φροντίσει να μετακινήσεις τον ολόσωμο καθρέφτη σου. Μην το κάνεις, άσ’ τον στη θέση του. Και την επόμενη φορά που θα σου ζητήσει να κοιτάξεις πώς μοιάζετε οι δυο σας στην αντανάκλαση του, κάν’το. Ο καθρέφτης είναι για εκείνον – και για ‘σένα – να πολλαπλασιάσει μία άκρως εpωτική σας στιγμή. Και μη σκέφτεσαι τα «ψωμάκια» σου. Όχι τώρα.
20. Μόνο χείλη (για ένα βράδυ)
…και ότι θα έκανες με τα χέρια σου – και την παραμικρή κίνηση, όμως – κάν’ την με τα χείλη σου. Από το να αφαιρέσεις το πουκάμισο ή το εσώροuχο του, μέχρι ό,τι άλλο φαντάζεσαι. Ναι, θέλει λίγη εξάσκηση παραπάνω, αλλά ποιος είπε ότι δεν θα περάσετε καλά;



apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...