Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να ενοχλούν τον καλό σου κατά την διάρκεια του sex, αλλά μπορεί να ντρέπεται να σου τα πει για να μην σε κάνει να νιώσεις άσχημα και να χάσεις την αυτοπεποίθηση σου... Διάβασε ποια πράγματα μπορεί να είναι αυτά και αν τα κάνεις;; Απλά σταμάτησε τα! 
Σταμάτα να κλείνεις το φως
Μια, δύο, τρεις στην τέταρτη καίγεσαι. Μπορεί να μην νιώθεις άνετα κατά τη διάρκεια του sex τα φώτα να είναι ανοιχτά, αλλά οι άνδρες έχουν αντίθετη άποψη… Θέλουν τα φώτα αναμμένα για να σε βλέπουν.

Μην το παρακάνεις με τις φωνές
Δεν είπαμε μια στο τόσο καλή είναι και η φωνή, αλλά να ξέρεις πως εκείνοι προτιμούν να αναστενάζεις παρά να ουρλιάζεις μέσα στο αυτί του!

Oscar προσποίησης οργασμού!
Εδώ που τα λέμε δεν είναι ηλίθιοι. Κάποιες φορές μπορεί και να μην καταλάβουν ότι προσποιείσαι αλλά τις περισσότερες να είσαι σίγουρη πως το ξέρουν πολύ καλά…
Να σταματάς μετά τον οργασμό σου
Τελειώνεις πρώτη και μετά τι; Κάθεσαι απλά περιμένοντας να έρθει η ώρα του; Μέγα λάθος.. Δεν είπαμε άλλαξε στάση να ξεκουραστείς για λίγο, αλλά μην σταματήσεις δείχνοντας του πως βαριέσαι!

Μην κλαις
Κι όμως έχει συμβεί κι αυτό. Οι ορμόνες να κάνουν πάρτι και να ξεσπάσεις κατά την διάρκεια της πράξης.. Αν σου έρθει σκέψου κάτι άλλο και προσπάθησε να το αποφύγεις!

Να σταματήσεις το sex για χάρη του κινητού!
Άφησε το να χτυπάει όσο θέλει ή ακόμα καλύτερα να το βάζεις στο αθόρυβο για να μην μπεις στον πειρασμό!