______

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ένα βήμα πριν τον θάνατο η Βίκυ Σταμάτη. Βγαίνει στον διάδρομο και...

Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του αναπληρωτή καθηγητή Ψυχιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, Κωνσταντίνου Φουντουλάκη η Βίκυ Σταμάτη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη...
«Πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό και κάνει συνεχώς σχέδια για το πως θα πεθάνει. Η κλινική της εικόνα φαίνεται να ξεκινά με το που μπαίνει στην δικαστική διαδικασία», είπε μεταξύ άλλων ο καθηγητής, σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία.

Ο καθηγητής τα είπε αυτά στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, όπου εκδικάστηκε το αίτημα που είχε καταθέσει για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Η Βίκυ Σταμάτη ζητάει να αφεθεί ελεύθερη με κύριο επιχειρημα την κλονισμένη ψυχική υγεία της και το ανήλικο παιδί της που παραμένει υπο την φροντίδα των γονιών της.

Ο κ. Φουντουλάκης είπε επίσης ότι είχε επισκεφθεί την Βίκυ Σταμάτη όταν νοσηλευόταν στο Δρομοκαϊτειο. Μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα επεισόδιο που είχε η κα Σταμάτη κατά το οποίο παρουσίασε ακουστικές παραισθήσεις.

«Είχε βγει στον διάδρομο και φώναζε πιστεύοντας ότι μιλούσε με τον πατέρα της!», είπε.

Ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης κατέθεσε στο δικαστήριο ψυχιατρικές γνωματεύσεις για την κατάστασή της οι οποίες δείχνουν το χρόνιο του προβλήματος.

Πηγή: http://www.kamikaze.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...