Ο σεφ ζαχαροπλαστικής Dominque Ansel κάνει επανάσταση στη ζαχαροπλαστική με την καινοτόμα ιδέα του! Ποτηράκια από σοκολατένια μπισκότα γεμίζουν με γάλα και καταναλώνονται στη στιγμή. Ο ζαχαροπλάστης σκέφτηκε να αντιστρέψει την απόλαυση των περισσοτέρων που δεν είναι τίποτα άλλο από μπισκότα με γάλα και να δημιουργήσει ένα μπισκότο σε σχήμα ποτηριού, ενισχύοντας τη ζύμη με σοκολάτα, το οποίο είναι έτοιμο να δεχτεί το γάλα. Τα Shots Chocolate Chip Cookie Milk ήδη γίνονται ανάρπαστα στο ζαχαροπλαστείο του στη Νέα Υόρκη και ο ίδιος ευελπιστεί σύντομα να κατακτήσει τις διεθνείς αγορές.
«Τα παιδιά και οι μεγάλοι λατρεύουν το γάλα με τα μπισκότα, τα οποία βουτάνε μέσα και απολαμβάνουν ένα γευστικό όσο και θρεπτικό πρωινό. Κάπως έτσι σκέφτηκα να κάνω το αντίθετο, δηλαδή να γεμίσω τα μπισκότα με γάλα αλλά όχι σε μορφή κρέμας όπως συνηθίζεται αλλά υγρό. Το μπισκότο λειτουργεί σαν ποτήρι… Τα υπόλοιπα είναι εύκολα και έχουν να κάνουν με την απόλαυση», λέει ο ίδιος.
Perierga. gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ σχολιάζεις εσύ!