______

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ: Η πρωτοβουλία του Μάρκου Σεφερλή που θα ΣΩΣΕΙ ζωές μικρών παιδιών!!

MIA KINHΣΗ που πραγματικά ραγίζει καρδιές!!


Ο Μάρκος είναι προσωπικός φίλος. Είναι κομμάτι της οικογένειάς μου. Τον τιμώ, τον ακούω και τον παραδέχομαι. Και ξέρετε γιατί; Διότι είναι ανένταχτος.



Δεν υπηρετεί παρέες και στηρίζει την καλλιτεχνική διαδρομή του, την μοναχική διαδρομή του στη δουλειά και στον κόσμο που τον ακολουθεί.

Πέρα από τις δουλειές τις συνεργασίες και τις επιτυχίες, δεν παύει να είναι και άνθρωπος. Ευαισθητοποιημένος και αλτρουιστής. Ίσως αυτό να τον κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό μέσα στην καρδιά μου.

Την Δευτέρα στις 17 Μαρτίου στις 17.00 στο γήπεδο του Αίαντα στη Σαλαμίνα ο Μάρκος μάζεψε τα φιλαράκια του για να παίξουν ποδόσφαιρο. Και θα το κάνουν προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για τον σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων των παιδιών με ειδικές ικανότητες.

 Ανάμεσα στους φίλους πολλοί καλλιτέχνες δημοσιογράφοι αλλά και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Την προσπάθεια στηρίζουν η ακαδημία ποδοσφαίρου Γραμμένου Ρότσα αλλά και εταιρείας ένδυσης και υπόδησης.

Με τα χρήματα αυτά πολλά παιδιά που έχουν άμεση ανάγκη από ακριβές θεραπευτικές και φαρμακευτικές αγωγές θα αποκτήσουν και πάλι ελπίδα. Όνειρά για μια αξιοπρεπή ζωή.

Μπράβο ρε φίλε. Μαγκιά σου!!!

blogs.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...