______

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 18χρονη έπαθε τρία απανωτά εμφράγματα μετά από κατανάλωση αλκοόλ και επέζησε

Έναν φύλακα άγγελο είχε στο πλευρό της η 18χρονη Jayde Dinsdale, η οποία έπαθε τρία απανωτά εμφράγματα και για λίγα λεπτά πήγε στον άλλο κόσμο και γύρισε μετά από κατανάλωση ενός κοκτέιλ αλκοόλ με ενεργειακό ποτό.
Η κοπέλα είχε βγει με τους φίλους της σε ένα μπαρ και με μόλις 2,50 ευρώ κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα του κοκτέιλ αυτού, φτάνοντας στο σημείο να κάνει ένα πολύ άσχημο μεθύσι.
Καθώς όμως ο οργανισμός της απέβαλε το αλκοόλ, η καφεΐνη από το ενεργειακό ποτό είχε σαν αποτέλεσμα να ανέβουν υπερβολικά οι παλμοί της καρδιάς της, ώστε να έχει ανεξέλεγκτες ταχυκαρδίες και να πάθει έμφραγμα μέσα στο σπίτι της.
Οι γονείς της προσπάθησαν απεγνωσμένα να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, καθώς έβλεπαν το παιδί τους να παθαίνει δύο απανωτά εμφράγματα μέσα στο μπάνιο τους.
Η Jayde μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υπέστη και τρίτο έμφραγμα, με αποτέλεσμα οι γιατροί να την βάλουν σε τεχνητό κώμα και να παραμείνει έτσι για τρεις εβδομάδες.
Μετά από πολλές προσπάθειες, οι θεράποντες ιατροί της έβαλαν έναν εσωτερικό απινιδωτή και πλέον το κορίτσι, έχοντας αφήσει πίσω της τον εφιάλτη, κάνει ότι μπορεί για να ενημερώσει τα νέα παιδιά για τις καταστροφικές συνέπειες της κατανάλωσης αλκοόλ σε συνδυασμό με ενεργειακά ποτά.
Όπως είπε η ίδια, εκείνο το βράδυ είχε καταναλώσει περίπου δέκα κοκτέιλ αλκοόλ με ενεργειακό ποτό. Οχτώ ώρες αργότερα κι ενώ μιλούσε με την μητέρα της στο μπάνιο, άρχισε να τρέμει και λιποθύμησε.
Πλέον δεν βάζει στο στόμα της ενεργειακά ποτά που περιέχουν μεγάλες ποσότητες καφεΐνης και συμβουλεύει τους συνομηλίκους της να προσέχουν πάρα πολύ όταν πίνουν τέτοιου είδους ποτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...