______

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Τρέξτε: Κινέζος μεγιστάνας δίνει 120 εκατ. δολάρια σε όποιον "πάρει" την λεσβία κόρη του!


Εκατόν είκοσι εκατομμύρια δολάρια προσφέρει ο Κινέζος μεγιστάνας Cecil Chao σε όποιον άνδρα καταφέρει να γοητεύσει και τελικά παντρευτεί την λεσβία κόρη του!!!
Ναι καλά διαβάσατε… Και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί κάτι τέτοιο. Αρχικά το 2012 ο βαθύπλουτος Cecil Chao ήταν έτοιμος να δώσει 65 εκατ. δολάρια σε όποιον τολμηρό γόη τα κατάφερνε.
Αφού όμως απελπίστηκε, είπε να διπλασιάσει το ποσό και να ανταμείψει με περισσότερα χρήματα τον άνδρα που θα μπορέσει να γίνει γαμπρός του.
Ο Κινέζος μεγιστάνας έχει οδηγηθεί σε αυτές τις λύσεις μετά το γάμο της κόρης του Gigi με την αγαπημένη της. Οι δυο τους αποφάσισαν να ενωθούν με δεσμά του γάμου μετά από σχέση 7 ετών, σε τελετή γάμου στο Παρίσι, όπως πρώτο ανακοίνωσε το South China Morning Post.
«Δεν με νοιάζει αν είναι φτωχός ή πλούσιος. Το μόνο που με νοιάζει είναι να βρεθεί κάποιος γενναιόδωρος και καλός. Η Gigi είναι μια πολύ καλή κοπέλα, έχει ταλέντο και ομορφιά» δήλωσε ο μεγιστάνας από το Χονγκ Κονγκ, 76 ετών, ο οποίος διευθύνει μια αυτοκρατορία ακινήτων. Ας σημειωθεί ότι η ομοφυλοφιλία στο Χονγκ Κονγκ ήταν έγκλημα ως πριν από 20 χρόνια, όπως αναφέρει η Huffingtonpost και οι γάμοι απαγορεύονται μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...