Το καλοκαίρι έχει τα δικά του φρούτα και θα "παρεξηγούνταν" πολύ αν στην καρδιά του εσύ συνέχιζες να προτιμάς daiquiri φράουλα! Έτσι κι εμείς αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε τη γεύση ροδάκινου και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό! Επιπλέον, το cocktail αυτό είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και έχει ελάχιστες θερμίδες! Εις υγείαν...
Συστατικά
1 μεγάλο ροδάκινο χωρίς το κουκούτσι
Το χυμό από 2 lime
1 κ.γ. μοσχοκάρυδο
1 κ.γ. καυτερό πιπέρι σε σκόνη
120ml ρούμι
Κρυσταλλική ζάχαρη για το σερβίρισμα
Φέτες φρέσκο ροδάκινο για το γαρνίρισμα
Τρόπος μαγειρέματος
1. Βάλε όλα τα υλικά στο μπλέντερ, χωρίς τη ζάχαρη και τις φετούλες ροδάκινο, πρόσθεσε όσο περισσότερο πάγο μπορείς και χτύπησε ώσπου να πάρεις ένα απαλό ομοιμόρφο μείγμα που μοιάζει με γρανίτα
2. Πέρασε το χείλος από δύο ποτήρια μαργαρίτας με το lime και βύθισε στην κρυσταλλική ζάχαρη
3. Σέρβιρε το cocktail παγωμένο, με μια φέτα ροδάκινο και αν θέλεις λίγο ακόμη τριμμένο μοσχοκάρυδο
Tip
Αν έχεις παγωτομηχανή, δοκίμασε να βάλεις το peach daiquiri εκεί για να παραμένει παγωμένο και αφράτο μέχρι να το σερβίρεις
tlife.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ σχολιάζεις εσύ!