Υλικά
3 μεταλλικά κουτιά morfat
2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
1/4 κούπας γάλα ζεστό
1/2 κ.γ. κανέλα σκόνη
Εκτέλεση
Χτυπάμε τις 3 morfat μέσα σε μπολ,με το μίξερ στη δυνατή ταχύτητα,
μέχρι να αφρατέψουν και να φουσκώσουν.
Προσθέτουμε στο μπολ τα 2 ζαχαρούχα και χτυπάμε για μερικά λεπτά να
ενσωματωθούν.
3 μεταλλικά κουτιά morfat
2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
1/4 κούπας γάλα ζεστό
1/2 κ.γ. κανέλα σκόνη
Εκτέλεση
Χτυπάμε τις 3 morfat μέσα σε μπολ,με το μίξερ στη δυνατή ταχύτητα,
μέχρι να αφρατέψουν και να φουσκώσουν.
Προσθέτουμε στο μπολ τα 2 ζαχαρούχα και χτυπάμε για μερικά λεπτά να
ενσωματωθούν.
Ανακατεύουμε στο ζεστό γάλα την κανέλα και προσθέτουμε το μείγμα
στο μπολ αφού έχει κρυώσει ελαφρά.
Ενσωματώνουμε με τα υπόλοιπα υλικά,χτυπώντας για 2 λεπτά.
Αδειάζουμε σε μεταλλικό δοχείο και βάζουμε στην κατάψυξη.
Αφήνουμε για αρκετές ώρες ή καλύτερα όλη τη νύχτα.
Σερβίρουμε το παγωτό συνοδεύοντάς το με ό,τι μας αρέσει.
http://magyreuontas.blogspot.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ σχολιάζεις εσύ!