______

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Προστατεύουμε ζωές – σώζουμε ζωές, συμμετοχή σε δράσεις, του Πασχάλη Ευθυμιάδη....








Με ιδιαίτερη χαρά, την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 και ώρες 09.00 - 13.00, προβαίνουμε στη διεξαγωγή της τρίτης κατά σειρά αιμοδοσίας των συναδέλφων που υπηρετούν στο Νομό Θεσσαλονίκης και είναι μέλη της Ένωσης.
Μέσα στον ένα χρόνο από την εκλογή του νέου Δ.Σ. της Ένωσης, έχοντας και την αμέριστη συμπαράσταση του Α’ Αντιπροέδρου  κ. Δρόσου Στέργιου, καθήκον και υποχρέωσή μας ήταν η επαναλειτουργία της Τράπεζας Αίματος, όπως ρητά αναφέρεται και στο Άρθρο 15 του καταστατικού της Ένωσης.
Είναι γεγονός και ταυτόχρονα μας έχει δώσει μέγιστη ηθική ικανοποίηση ότι, πλήθος συναδέλφων, όταν βρέθηκαν σε μία δύσκολη προσωπική στιγμή και χρειάστηκαν επειγόντως αίμα, εξυπηρετήθηκαν αποτελεσματικά και τάχιστα.
Συνάδελφε, μέσα σε αυτή την αποξένωση που ζούμε, την κρίση θεσμών κι αξιών, τη συνεχόμενη φθορά γύρω τους, άσβεστη φλόγα ελπίδας κι αισιοδοξίας είναι ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη και η προσφορά στον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο.
Αποτελεί μονόδρομο να κάνουν πράξη τις αρχές αυτές, να μην μένουν άπραγοι, επιφανειακοί, μίζεροι, στάσιμοι, «βουλιαγμένοι», αλλά να συμμετέχουν, να δημιουργούν, να υπερβαίνουν την ατομικότητά τους, να προσφέρουμε, να αναζητούμε την ομορφιά και το νόημα της ζωής, να κάνουμε το άλμα προς τα εμπρός ώστε να ανήκουμε στους ικανούς, τους δυνατούς, τους ανώτερους, τους όμορφους ανθρώπους!





Με εκτίμηση

Ευθυμιάδης Πασχάλης, Β’ Αντιπρόεδρος Ε.Α.Υ.Θ.

Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Μέλος της Σ.Κ.Α.Υ.


Πηγή ➤ skaythess.gr 




Ιωαννίδης  Αχιλλέας  -  Αρθρογράφος  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...