______

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Μεξικό: Δολοφόνησαν 13χρονο εκτελεστή


Ο Χόρχε Αρμάντο Μορένο, 13 ετών, ο οποίος και είχε παραδεχθεί πως είχε λάβει μέρος σε 10 εκτελέσεις ανθρώπων και πως ο ίδιος είχε δολοφονήσει τρία άτομα, βρέθηκε δολοφονημένος, σε κεντρικό δρόμο στο Μεξικό.

Ο 13χρονος εκτελεστής είχε συλληφθεί μαζί με μερικά ακόμη άτομα από τις Αρχές του Μεξικό και είχε παραδεχθεί τα παραπάνω εγκλήματα που είχε κάνει, καθώς και το ότι ανήκε στο καρτέλ ναρκωτικών Los Zetas. Λόγω του νεαρού της ηλικίας του, ο Μορένο είχε αφεθεί ελεύθερος, μιας και στο Μεξικό πρέπει κάποιος να είναι τουλάχιστον 14 προκειμένου να του ασκηθεί δίωξη για εγκληματικές ενέργειες.

Το σώμα του 13χρονου βρέθηκε μαζί με άλλα πέντε θύματα, τα οποία, σύμφωνα με αναφορές στο εξωτερικό, βασανίστηκαν πολύ, δολοφονήθηκαν και εν συνεχεία τους πέταξαν σε έναν κεντρικό δρόμο. Υπάρχουν φήμες πως ανάμεσα στα θύματα βρίσκεται και η μητέρα του Μορένο.

Ο εισαγγελέας που είχε ασχοληθεί με την υπόθεση Μορένο, είχε περιγράψει τον 13χρονο ως «πολύ επικίνδυνο» και είχε εκφράσει την άποψη πως θα ήταν καλό να παραμείνει υπό κράτηση, ωστόσο η νομοθεσία δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο.
Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...