______

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ!! Η ΑΠΑΤΗ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ !!!

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ HardRockas KAI serreosoo8HardRockas 

Το να χάσεις το παιδί σου επειδή δεν του φοράς μικροτσίπ είναι ένα από τα μεγαλύτερα δολώματα που προωθεί η νέα τάξης πραγμάτων , μαζί φυσικά με το οικονομικό θέμα κλεψιματος των χρημάτων , και γιαυτό σε παγκόσμια κλίμακα αντικαθίσταται το χρήμα με κάρτες παντός είδους….. 



Οι δηλωμένες εξαφανίσεις παιδιών μόνο στη Βόρειο Αμερική κάθε χρόνο ξεπερνούν τις 450.000.
Ανευρίσκονται περίπου 10-12.000 παιδιά από αυτά, συνήθως σεξουαλικώς κακοποιημένα η με όργανα του σώματος τους να λείπουν.
Τα υπόλοιπα καλό θα είναι να ξέρουμε ότι ΔΕΝ φεύγουν Μόνα τους από το σπίτι , τον παιδικό σταθμό την παιδική χαρά το πάρκο κλπ
Απαγαγονται από καλοπληρωμένους υπαλλήλους υψηλά ισταμένων προσώπων για διαφόρους σκοπούς , και γιαυτό πολύ σπάνια ακούμε για συλλήψεις απαγωγέων.
Το εμπόριο παιδικών οργάνων σώματος παγκοσμίως έχει αυξηθεί τρομακτικά, και επίσης το εμπόριο παιδιών-σκλάβων τα οποία πωλούνται είτε για μαύρη εργασία , είτε για διάφορα ανώμαλα γούστα ευκατάστατων αγοραστών .. 



Το τραγικό είναι ότι διατίθενται προς πώληση βρέφη , η παιδάκια προτού εισέλθουν στην εφηβεία για μαύρες τελετές θυσιών , η και ωμοφαγίας . 

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται χρησιμοποιούν ακόμη και για αιμοποσίες τις αθώες ψυχές ( λόγω αγνότητας των ψυχών γίνονται όλα αυτά ) από ομάδες όντων που ανήκουν στους λεγόμενους αλλομορφους (σαυροειδείς-βρυκολακες – δρακομορφοι κλπ) 

Σαν να μη έφτανε το περιεχόμενο της ατζέντας 21 (η όποια αφορά κυρίως τη μείωση του πληθυσμού της γης) έχουμε και μια καθημερινής βάσης εξολόθρευση που – βάσει επισήμων στοιχείων – ξεπερνά τις 17.000.000 εξαφανίσεις ανηλίκων κάθε χρόνο και όλο αυξάνεται. 

Δεν υπάρχει αισιόδοξο μέλλον για κανέναν , προσεύχεσθε και γρηγορειτε . 

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...