______

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Σοβαρότατη ΕΙΔΗΣΗ .. Γερμανική αστυνομία κάνει ελέγχους σε Έλληνες πολίτες! Μιλάμε για επίσημη ΚΑΤΟΧΗ και με ΟΠΛΑ! ΔΕΙΤΕ τι έγινε στη Σάμο!

Κυβέρνηση Τσίπρα 2016 :Γερμανική αστυνομία αρχίζει να κάνει ελέγχους σε ελληνικούς δρόμους όπου ζητούν ταυτότητες των Ελλήνων πολιτών.
Σύμφωνα με καταγγελία από τη Σάμο συγκεκριμένη πολίτης επιβεβαίωσε ότι από το ξενοδοχείο στην Κερβέλη Σάμου και στην διασταύρωση με τον κεντρικό δρόμο Ποσειδωνίου Παλαιοκάστρου υπήρξε μπλόκο από την γερμανική αστυνομία. Τις πέταξαν φώτα προβολείς για να τη σταματήσει με το αυτοκίνητό της και αφού της ζήτησαν την ταυτότητά της έκαναν έλεγχο. Η συγκεκριμένη Ελληνίδα σταμάτησε για έλεγχο γιατί πίστευε ότι ήταν η Ελληνική Τροχαία. Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις ποιός τους έδωσε το δικαίωμα έλεγχου στους Ελληνικούς δρόμους.
Y.Γ: Αναγνώστης και πολίτης τoυ νησιού πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία της Σάμου και του απαντήσανε ότι πιθανότητα είναι η «Frontex» που όμως ΔΕΝ έχει τέτοια δικαιώματα για Έλληνες πολίτες ! Επίσημη κατοχή λοιπόν και με όπλα! Πιθανότατα να έχουνε πάρει εντολές!

http://pitsirikidotnet.gr/2016/06/σοβαρότατη-ειδηση-γερμανική-αστυνομ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...