______

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Η Ελληνίδα φαινόμενο Σοφία Αμορούζο! Εκατομμυριούχος χάρη στην αγάπη της για τη μόδα

Η ζωή της μοιάζει ιστορία εμπνευσμένη από παραμύθι. Αν κανείς παρατηρήσει την πορεία της εύλογα θα του έρθουν στο μυαλό τα λόγια του Μοντεσκιέ: «Για να κάνεις μεγάλα πράγματα, δεν είναι ανάγκη να είσαι μεγαλοφυΐα. Δεν είναι ανάγκη να είσαι πάνω από τους άλλους ανθρώπους. Πρέπει να είσαι μαζί τους». Ξεκίνησε κάνοντας άλλες δουλειές, όπως να πουλάει βιβλία και σάντουιτς στο μετρό… Δεν φανταζόταν όμως ότι λίγα χρόνια μετά θα έμπαινε στην λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής, με περιουσία που αγγίζει τα 280 εκατ. δολάρια. Και αυτή δεν είναι άλλη από την Ελληνοαμερικανίδα Σοφία Αμορούζο.
Amoruso

Νέο φαινόμενο στο χώρο της μόδας

Όταν το Forbes φιλοξένησε για πρώτη φόρα την Σοφία Αμορούζο το 2012, την χαρακτήρισε ως το «νέο φαινόμενο στο χώρο της μόδας». Η 28χρονη τότε, ιδρυτής της Nasty Gal ήταν μια νέα σχεδιάστρια στο χώρο του e-commerce site, πουλώντας ρούχα που ήταν άμεσα συνδεδεμένα με τις τάσεις της εποχής αλλά και την μόδα. Η εταιρία σε μικρο χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες οπαδούς που καθημερινά τριπλασιαζόντουσαν
amoruso4
«Είμαι 28 και πρέπει να έχω θέληση», είχε δηλώσει τότε η κοπέλα που δεν περίμενε να βιώσει την απόλυτη επιτυχία. Το 2015, η Nasty Gal ξεπέρασε τα 300 εκατομμύρια δολάρια στα έσοδα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του περιοδικού Forbes. Η μεγάλη επιτυχία της Nasty Gal, έκανε την Αμορούζο, πλούσια. Στα 32 της, η αυτοδημιούργητη γυναίκα θεωρείται πάμπλουτη και ακόμα πιο πλούσια και απο την Beyonce!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...