______

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Αυτές είναι οι καθηγήτριες που έκαναν τρio με 16χρονο μαθητή

Ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη, οι δύο καθηγήτριες βρέθηκαν στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσουν τις κυρώσεις των πράξεών τους. 
Τα ανομολόγητα φέρονται να έγιναν στο διαμέρισμα της 25χρονης Rachel Respess, με την 33χρονη Shelley Dufresne να πηγαίνει με τον ανήλικο μετά από αγώνα ποδοσφαίρου. Τα κουτσομπολιά που ακολούθησαν στο σχολείο οδήγησαν τελικά στη σύλληψη των δύο γυναικών που δίδασκαν αγγλικά σε γυμνάσιο της Λουιζιάνα. 
Η παντρεμένη μητέρα 3 παιδιών Shelley Dufresne ομολόγησε την ενοχή της για να αποφύγει τη φυλακή και την εγγραφή της σε κατάλογο αδικημάτων τον Απρίλιο. Διατάχθηκε να παραδώσει την άδεια διδασκαλίας, να υποβληθεί σε θεραπεία ψυχικής υγείας και να μείνει μακριά από το θύμα και την οικογένειά του. 

Η Shelley, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, είχε με τον ανήλικο στις 22 Αυγούστου και στις 19 Σεπτεμβρίου του περασμένου χρόνου. Ο δικηγόρος της 25χρονης Rachel Respess είχε πει ότι ηταν μεθυσμένη όταν εμφανίστηκε η 33χρονη με τον ανήλικο σπίτι της και πως ποτέ δεν έκανε συναινετικό μαζί του. 

Η Dufresne αντιμετωπίζει κατηγορίες που επιφέρουν ποινή φυλάκισης έως 10 ετών και πρόστιμο 5.000 λιρών, ενώ η Respess αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 1 έτους και πρόστιμο 500 λιρών. 

Πηγή: Hellou 


Επισης; 
Για το βiασμo ενός από τους μαθητές της κατηγορείται καθηγήτρια Λυκείου στο New Mexico των ΗΠΑ.

Η 31χρονη Jennifer Vigil συνελήφθη μετά από καταγγελία μαθητή της, ότι τον πίεζε να έρχεται σε επαφή μαζί της μέσα στην τάξη του σχολείου.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι ήταν με ιδία βούληση του μαθητή, αλλά ο τελευταίος αναφέρει στην αστυνομία ότι η ιδέα με την καθηγήτριά του είναι αηδιαστική. Για να αποδείξει ότι ευρίσκονταν, ο μαθητής πήρε φωτογραφία την ώρα της πράξης με το κινητό του τηλέφωνο, ενώ ισχυρίστηκε ότι τον εξανάγκασε να έρθει σε πράξη μαζί της αφού κλείδωσε τις πόρτες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η Vigil φέρεται να ήρθε σε επαφή με το μαθητή σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Την πρώτη φορά του είπε «δεν φεύγεις από την τάξη μέχρι να πάρω κάτι από σένα». Τότε αυτός αρνήθηκε, αλλά στη συνέχεια συναίνεσε, προκειμένου να μπορέσει να βγει από την τάξη.

Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι ήταν ο μαθητής που ζητούσε χάρες και ότι είναι ενήλικος. Ωστόσο, οι αρχές επισημαίνουν ότι, ανεξαρτήτως της ηλικίας του μαθητή, πρόκειται για σχέση που έχει να κάνει με δασκάλα και μαθητή και αυτό είναι παράνομο.

Η Vigil διδάσκει στο σχολείο 8 χρόνια και κρατείται στις φυλακές της Santa Fe.
Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...