______

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Θέλετε να «κάθεστε» και να έχετε τέλειους κοιλιακούς; Και όμως μπορείτε!

Θέλετε να «κάθεστε» και να έχετε τέλειους κοιλιακούς; Και όμως μπορείτε!
Αποκτήστε την κοιλιά των ονείρων σας χωρίς κόπο!
Ανήκετε στην κατηγορία αυτών που βαριούνται τα ροκανίσματα στον πάγκο των κοιλιακών; Δε σταματάτε να χαζεύετε όμως και τους κοιλιακούς των διασήμων και να ορκίζεστε πως μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα τους έχετε αποκτήσει; Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Από εδώ και στο εξής, θα… κάθεστε και ταυτόχρονα θα αποκτάτε τέλεια γραμμωμένους κοιλιακούς! Βάλτε μουσικούλα, πιάστε μία καρέκλα και η γυμναστική ξεκινάει.
Άρσεις ποδιών: Καθίστε σε μία καρέκλα φροντίζοντας πάντα η πλάτη σας να είναι ίσια και οι ώμοι όρθιοι. Ύστερα, ακουμπήστε τα χέρια σας στη βάση της καρέκλας και τεντώστε τα πόδια σας μπροστά (τα δάχτυλα να δείχνουν προς τα πάνω). Τέλος, λυγίστε τα γόνατά σας προς το στήθος και επαναλάβετε την άσκηση για 10-15 φορές.

Άσκηση-ποδήλατο: Αυτή τη φορά καθίστε στην άκρη της καρέκλας και γείρετε το σώμα σας προς τα πίσω. Ενώ κρατάτε τη βάση της καρέκλας, ανασηκώστε τα πόδια σας και λυγίστε τα ξανά. Τι έμεινε; Να φανταστείτε πως είστε πάνω σ΄ ένα ποδήλατο και να ξεκινήσετε το πετάλι. Μείνετε στη θέση αυτή όσο περισσότερο μπορείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...