______

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Μαμά καταγράφει τα παιδιά της σε κάμερα όταν ξαφνικά ανακαλύπτει κάτι απίστευτα ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!

Το να κρατάτε τα παιδιά σας ασφαλή είναι απίστευτα σημαντικό. Φαίνεται ότι υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι για να πέσει ένα παιδί θύμα σε επικίνδυνες καταστάσεις μέσα στο σπίτι του, όσο ασφαλές και αν προσπαθούμε να το διατηρούμε.
Αυτό λοιπόν είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει προσέχουμε όλοι καθώς έχει να κάνει άμεσα με την ασφάλεια των παιδιών μας.

Ο φόβος του κάθε γονέα…

Ήταν ένα συνηθισμένο απόγευμα όταν η οικογένεια Walla κατέγραφε τις δραστηριότητες των παιδιών τους, αναμνήσεις που θα μπορούν να παρακολουθήσουν και να ξαναζήσουν στο μέλλον. Δυστυχώς κατέληξαν στο να καταγράψουν κάτι που δεν περίμεναν με τίποτα.Τα στόρια από τα παράθυρα παρουσιάζουν μια επικίνδυνα πιθανή κατάσταση όπως θα δείτε σε λίγο. Ο μικρός Gavin πνίγεται με το σχοινί από τα στόρια. Η κάμερα πέφτει απότομα από τα χέρια της μητέρας του Nicky η οποία τρέχει για να τον σώσει!
Αυτό είναι το video. Όλοι οι γονείς θα πρέπει οπωσδήποτε να παρακολουθήσουν αυτό το video για να αποτρέψουν παρόμοια περιστατικά. Παρότι είναι έντονο, είναι αναγκαίο για του γονείς να το παρακολουθήσουν για να δουν ακριβώς τους κινδύνους που υπάρχουν και την σπουδαιότητα του να παίρνεις προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια των παιδιών σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...