______

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΜΠΙΣΚΟΤΟΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΡΕΝΤΑ

Υπάρχουν αμέτρητες συνταγές για μπισκοτόγλυκα.
Η κάθε μια έχει τη δική της γλύκα και σε αυτήν δοκιμάζουμε τον ακαταμάχητο συνδυασμό μπανάνας-σοκολάτας με μπισκοτένια βάση.

450 γρ. μπισκότα digestive
2 φακέλους φυτική σαντιγί
Γάλα (σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία της σαντιγί)
2 μπανάνες σε φέτες
1 σφηνάκι λικέρ της αρεσκείας σας
300 γρ. μερέντα
Νιφάδες μαύρης σοκολάτας (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Σε μια λεκάνη σπάμε σε κομματάκια τα μπισκότα. Τα πασπαλίζουμε με το λικέρ και ανακατεύουμε να ποτίσουν καλά. Προσθέτουμε τις μπανάνες.
Χτυπάμε στο μίξερ τη σαντιγί μέχρι να σφίξει. Κρατάμε 5 κ.σ. σε ένα πιάτο και προσθέτουμε την υπόλοιπη ποσότητα στη λεκάνη με τα μπισκότα. Ανακατεύουμε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...