______

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Άντρες ετοιμάστε βαλίτσες – Δείτε ποια χώρα έχει τις πιο «εύκολες» γυναίκες!

Όταν μία αντροπαρέα ταξιδεύει στο εξωτερικό, γιατί πάει; Εντάξει και για να δει το μέρος αλλά και για την «διασκέδαση», και μην πείτε όχι. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο λοιπόν βρήκαμε τις πόλεις που θα μπορούσατε να περάσετε καλά, πολύ καλά…!
Berlin
Άντρες ετοιμάστε βαλίτσες – Δείτε ποια χώρα έχει τις πιο «εύκολες» γυναίκες! - Εικόνα-0
Στο σύγχρονο Βερολίνο ο αγοραίος έρωτας είναι παντού νόμιμος! Έτσι, αυτό θα ήταν ένα καλό μέρος για να επισκεφθείτε αν αισθανόσασταν απελπισμένοι. Επίσης, αγαπούν πάρα πολύ τον σαδομαζοχισμό, είναι μία από τις πιο φιλικές στα φετίχ, πόλη οπότε αν σας αρέσει να κυριαρχείστε τότε αυτή η πόλη είναι η ιδανική.
New Orleans
Άντρες ετοιμάστε βαλίτσες – Δείτε ποια χώρα έχει τις πιο «εύκολες» γυναίκες! - Εικόνα-1
Αν σας αρέσουν τα fancy, το στήθος και η άφθονη μπύρα βεβαιωθείτε ότι έχετε πάει στη Νέα Ορλεάνη για το Mardi Gras. Αυτή η πόλη είναι απίστευτα φιλελεύθερη, περιβάλλεται από την αμαρτία. Έχει προϊστορία βέβαια, στις αρχές του 19ου αιώνα ήταν γεμάτη με ένα μεθυστικό μείγμα μουσικής, του αγοραίου έρωτα, τα γαλλικά τρόφιμα και την ηδονή. Δεν έχουν αλλάξει πολλά από τότε …
Moscow
Άντρες ετοιμάστε βαλίτσες – Δείτε ποια χώρα έχει τις πιο «εύκολες» γυναίκες! - Εικόνα-2
Μπορείτε να σας φανεί περίεργο, αλλά η Μόσχα είναι ένα καυτό κρεβάτι της ακολασίας, γεμάτο με clubs τα οποία παίζουν hardcore techno και trance μουσική. Αν είστε του clubbing, αυτό είναι ένα από τα σπουδαιότερα μέρη που μπορείτε να πάτε. Η βότκα που τροφοδοτείται τις νύχτες μπορεί να σας οδηγήσει σε βραδιές πάθους …
Rio De Janeiro
Άντρες ετοιμάστε βαλίτσες – Δείτε ποια χώρα έχει τις πιο «εύκολες» γυναίκες! - Εικόνα-3
Σε αντίθεση με την Μόσχα αυτή η πόλη δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Αν σκεφτεί κανείς πως θα δει αιθέριες παρουσίες με τα απολύτως απαραίτητα κυλώντας στις φλέβες τους λατινικό αίμα η συνέχεια νομίζω είναι γνωστή. Η γυναίκες στο Ρίο φημίζονται για την ομορφιά τους.

Las Vegas
Άντρες ετοιμάστε βαλίτσες – Δείτε ποια χώρα έχει τις πιο «εύκολες» γυναίκες! - Εικόνα-4
Όλοι θα έχετε ακούσει ιστορίες με το Λας Βέγκας και παρά το γεγονός ότι η ιεροδουλία δεν είναι νόμιμη εδώ είναι συγκαλυμμένο κάτω από το πρόσχημα της «συνοδείας» το οποίο είναι επιτρεπτό και διαφημίζεται παντού!
Amsterdam
Άντρες ετοιμάστε βαλίτσες – Δείτε ποια χώρα έχει τις πιο «εύκολες» γυναίκες! - Εικόνα-5
Αυτή η πόλη είναι γεμάτη με καφετέριες κάνναβης. Όλοι εδώ είναι απίστευτα φιλελεύθεροι και το αγαπούν αυτό. Αν πάτε θα δείτε να είναι γεμάτη από αισθησιακά clubs. Είναι το καλύτερο μέρος και τελείως νόμιμο!
Pattaya, Thailand
Άντρες ετοιμάστε βαλίτσες – Δείτε ποια χώρα έχει τις πιο «εύκολες» γυναίκες! - Εικόνα-6
Αν θέλετε ένα «αίσιο τέλος», το μασάζ είναι ότι πρέπει και αυτό το μέρος το κατάλληλο. Ολόκληρη η περιοχή είναι γεμάτη με σόου, πρόστυχου περιεχομένου, οίκοι ανοχής και αίθουσες για μασάζ ώστε να μπορείτε να διασκεδάσετε. Η «διασκέδαση» είναι η νούμερο ένα ψυχαγωγική δραστηριότητα στην Πατάγια.
Οπότε τι περιμένετε; Ετοιμάστε βαλίτσες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...