______

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

To “κινητό” των 800 ετών και οι νέες θεωρίες των συνωμοσιολόγων!

Ένα κινητό τηλέφωνο 800 ετών φέρεται να ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στην Αυστρία, πυροδοτώντας νέες συζητήσεις για εξωγήινους και ζωή σε άλλους πλανήτες.
Πληροφορίες ανέφεραν πως οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ένα μοντέλο κινητού τηλεφώνου από πηλό και πάνω στα πλήκτρα του είναι χαραγμένα σύμβολα της σφηνοειδούς γραφής.
Όμως το ότι δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πληροφορίες για την ανασκαφή, αλλά και το ότι το αντικείμενο που βρέθηκε έχει πολλές ομοιότητες με παλιότερο μοντέλο γνωστής εταιρείας κινητών τηλεφώνων, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι πρόκειται για μια ακόμα φάρσα του διαδικτύου.
Παρ’ όλ’ αυτά, οι θερμοί υποστηρικτές της θεωρίας ότι υπάρχει ζωή και σε άλλους πλανήτες, δεν έχασαν την ευκαιρία να αναπτύξουν διάφορα σενάρια συνομωσίας.
Η ιστοσελίδα με θεωρίες συνωμοσίας «tothedeathmedia.com» ανέφερε: «Σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατά τη διάρκεια των αρχαιολογικών ανασκαφών στο Fuschl am See στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, οι ερευνητές ανακάλυψαν ένα μυστηριώδες τεχνούργημα από τον 13ο αιώνα με σφηνοειδή γραφή που μοιάζει εξωφρενικά με ένα κινητό τηλέφωνο.
«Αυτό το είδος της γραφής βρίσκεται συνήθως στο σύγχρονο Ιράν ή το Ιράκ (αρχαία Μεσοποταμία).
techsmart.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...