______

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Τι λέει η ράτσα του σκύλου για τον ιδιοκτήτη του!!

Τι λέει η ράτσα του σκύλου για τον ιδιοκτήτη του


Είναι γενικά αποδεκτό, ότι ο αυτο-καθορισμός ενός ατόμου ως «λάτρη των γατιών ή των σκύλων» μπορεί να...

φανερώσει πράγματα για την προσωπικότητά του.


Σε ό,τι αφορά τους ιδιοκτήτες σκύλων, μάλιστα, η ράτσα του ζώου που επιλέγουν να υιοθετήσουν αποκαλύπτει, επίσης, διάφορα επιπλέον στοιχεία.


Για παράδειγμα, οι ιδιοκτήτες λαμπραντόρ είναι ευχάριστοι τύποι και πιο πιθανό να είναι single, ενώ όσοι επιλέγουν παγκ (pug) είναι πιο πιθανό να αναφέρουν ότι ζουν ένα ευτυχισμένο γάμο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Mother Nature Network, μια πρόσφατη έρευνα που έγινε σε 2.000 ιδιοκτήτες σκύλων στη Μ. Βρετανία βρήκε, ότι η ράτσα ενός σκύλου μπορεί να παρέχει πληροφορίες για την προσωπικότητα, την εκπαίδευση, ακόμη και το εισόδημα του ιδιοκτήτη του.


Ανάμεσα στα ευρήματα της συγκεκριμένης έρευνας περιλαμβάνονται τα εξής:

• Οι ιδιοκτήτες γιορκσάιρ τεριέ δηλώνουν «ευτυχισμένοι» και ισχυρίζονται ότι γελούν κατά μέσο όρο δέκα φορές την ημέρα.

• Όσοι έχουν γκόλντεν ριτρίβερ θεωρούνται ως οι πιο μορφωμένοι, με σχεδόν το ένα τέταρτο αυτών που συμμετείχαν στην έρευνα να έχει μεταπτυχιακό τίτλο ή διδακτορικό.


• Οι ιδιοκτήτες των τσιουάουα αναφέρουν, ότι περνούν τον περισσότερο χρόνο με το κατοικίδιό τους –κατά μέσο όρο 16 ώρες την ημέρα- έχοντας δίπλα τους το ζωάκι τους.

• Αυτοί που επιλέγουν σκύλους Δαλματίας τείνουν να κακομαθαίνουν τα σκυλιά τους περισσότερο από όλους, ξοδεύοντας περίπου 21,5 ευρώ σε παιχνίδια και λιχουδιές την εβδομάδα. Επίσης, οι ιδιοκτήτες αυτής της ράτσας είναι πιο πιθανό να έχουν στην κατοχή τους ένα σπορ αυτοκίνητο.

• Οι ιδιοκτήτες γαλλικών μπουλντόγκ αυτοχαρακτηρίζονται ως οι «μεγαλύτεροι ροκάδες» και ανέφεραν ότι τα σκυλιά τους γνωρίζουν τι σκέφτονται οι ίδιοι.

• Όσοι έχουν λαμπραντόρ είναι πιο πιθανό να είναι single, ενώ ένας στους 12 από τους ιδιοκτήτες μπουλντόγκ δήλωσε ότι είχε σχέση, αλλά «ήθελε να βγει από αυτή».

• Οι ιδιοκτήτες παγκ δήλωσαν με μεγαλύτερη συχνότητα, ότι έχουν ένα ευτυχισμένο γάμο, ενώ ανέφεραν και τα μεγαλύτερα κατά μέσο όρο εισοδήματα, περίπου 110.000 ευρώ.

• Τέλος, όσοι έχουν γερμανικούς μολοσούς τείνουν να είναι οι χαμηλότερα αμειβόμενοι, με μέσο όρο εισοδημάτων τα 45.000 ευρώ.




newsone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...